onsdag 25. januar 2017

Grainfather connect tilbud

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Ølbryggeri, Volum 30L. Prisjustering på grund av ökande valutapriser, men prisgaranti gäller fortfarande!


Vi er nå tomme på lager for Coobra CB – komplett brygger. Mens vi venter på ny forbedret versjon (Coobra CB3) som er forventet inn til . Ved kjøp av GF vannvarmer samtidig, så får du denne for kr. Den er laget av høykvalitets 3rustfritt stål. Her tilbyr vi et stort utvalg grainfather bryggemaskiner.


Grainfather Connect helautomatisk bryggemaskin for øl. En bryggemaskin som har mulighet til mesking, skylling, kok og kjøling i samme enhet. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The sleek look, user friendly design, and innovative features, make this your perfect. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt . I tillegg tester vi Brew in.


Denna uppdaterade versionen har en ny kontrollenhet som enkelt kan . Re-sirkulering av vørter med pumpe system. Laget i Rustfritt stål ( 3). BREW LAB - EN UNIK BRYGGEBUTIKK SOM KAN TILBY : Alt av råvarer og.


GRAINFATHER SPARGE WATER HEATER 18L. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Se priser, lagerstatus, omtaler og bli varslet om nye tilbud. Denne kompaktbryggeren er best i test.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg