fredag 20. januar 2017

Sløyfer og lekter

Søketekst: Min huskeliste. Dette kan høres lite ut, men vil kunne være . Til å feste sløyfer og lekter må man bruke spiker eller skruer som er varmeforsinket eller har tilsvarende korrosjonsbeskyttelse. Alternativt kan det benyttes skruer . Montering av sløyfer og lekter.

Rekker, lekter og sløyfer , impregnert. Furu 36X0Royal Lekter Brun Rb. Logg inn for å se priser og lagerstatus. Video fra Skarpnes som viser deg hvordan man legger lekter på tak. Det anbefales å bruke trykkimpregnerte sløyfer og lek- ter.


Lekter og rekker leveres i fallende lengder, det vil si at. Valg av dimensjon er avhengig av. Helst ikke bredere mønekam enn 36mm.

Høyden på mønekammen er avhengig av takfallet og hva slags lekter og sløyfer som blir brukt. Pris: laveste først, Pris: høyeste først, Produktnavn: A til Å . Dette bladet behandler taktekking med betong- og tegltakstein. Bladet viser hvordan man legger sløyfer , lekter og stein, og hvordan man oppnår tilstrekkelig. Isokraft) eller tilsvarende).


Bruk av – mm sløyfer og lekter for å sikre god lufting. I tillegg må møneskrubrakett benyttes for å sikre krysslufting over mønet. For større tak over meter . Lufting av stående kledning med sløyfer og lekter. Metrotile Urban takpanner festes med selvborende skruer.


Climate Adapted Buildings. Fase – Lekkasje gjennom spikrer i lekter. Asfalt takbelegg og asfaltshingel på taktro kan være godt egnet som undertak for montering av sløyfer og lekter , og for ny tekning av metall eller . Sløyfer legges fra takfot til møne.


LEKTER TIL TAKSTEIN: Stian Fossum tar tak. Det som er viktig på et tak er at sløyfer og lekter under taksteinen er fine, sier han.

Konstruksjonen gir feste til taksteinen og sørger for luft . Undertak og eksisterende lekter må også være hele. Trebolit HOMEtile Takpanner festes med selvborende skruer. I dag legges den som oftest på lekter og sløyfer for å sikre god lufting- og dermed høy kvalitet. Byggforsk anbefaler at det benyttes bærende taktro.


Tilbehørsbeslag er tilpasset mm . Uansett om man velger teglstein eller betong er frem gangsmåten stort sett den samme. Dimensjoner på lekter og sløyfer varierer ut fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg