onsdag 18. januar 2017

Fylker i norge 2017

Dermed blir landets fylker redusert fra til fra og med 1. Ord som historisk og gratulerer ble ytret fra talerstolen da . For dager siden - Kommuner og fylker deles ofte inn etter hvilke som er størst i areal. Utvalgt tabell: Folkemengden i fylker og kommuner, per 1. Fylkesnummeret inngår blant annet som første to siffer i .

Det aller mest av veksten skyldes at . Norge til sammen ti regioner. Stokke og Andebu slått sammen med Sandefjord. Der faller folketallet med prosent. Tallet faller ikke i noen andre fylker.


Statistisk sentralbyrå (SSB). Se hvor det er flest hytter i fylket.

I Lillehammer ble det 2flere innbyggere fra 2. Her kan du finne tallene for din kommune og ditt fylke. Troms er fylket i nord med størst befolkningsvekst, mens det er i Alta man har opplevd. Akershus fylke blir slått sammen med Buskerud og Østfold til region Viken. Dette ble vedtatt på Stortinget torsdag, 8. Høyre vil slå sammen fylker i nord.


Sist oppdatert: 08:3 10. Samlet sett har Vestlandet størst tilbakegang i kommune-NM, og Rogaland er fylket hvor flest . Ett fylke utmerker seg som særlig populært blant nordmenn på ferie i eget land. Hvorfor bruker vi nå lulesamisk logo på nettsidene våre?


Klikk i kartet for å velge fylke. SSB har publiserte oppdaterte befolkningstall for landet, fylker og. Alle kommunane i det nye fylket vil få nye kommunenummer.


Folk i Oslo har fem prosent høyere lønn enn andre, mens finnmarkingene tjener prosent mindre enn snittet. Stortinget, oversikt over møter og høringer, informasjon om stortingsrepresentantene, .

Kartet viser forekomsten av kreft mellom fylkene. Gjør din kommune i stand til å tilby innbyggerne gode, selvbetjente løsninger, med tjenester fra infotorg. I fylket med flest bokjøp ble det kjøpt ganger så mange som i Oslo. De offisielle norske og samiske navnene for fylker er hentet fra SSR.


Distribusjonstype: Geonorge nedlastning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg