søndag 8. januar 2017

Lime karosserideler

Lim blir flittig benyttet i produksjon og sørger for et sterkt og pålitelig. Liming og tetting av plater og støtfangere til karosserideler. En får kjøpt spesiallim til å lime karosserideler me dette jholder som. Alle lim og tettningsmiddel (produkter).


Du er her: Hjem › Produkter › Reservedeler › Karosserideler › Vindusheis.

For noen år siden var det utenkelig å lime sammen karosseriet i en bil. I dag limes mange viktige karosserideler sammen med elastisk lim , som har mange . Basert på MS-polymer-teknologi, som kombinerer de beste egenskapene fra silikon og polyuretan. I motsetning til akryl, silikon, polyuretan, har en TEC7-fuge.


Nova Power Grip er velegnet som karosserilim til liming av karosserideler , . Innovativt og kostbesparende system for liming og utskifting av karosseriplater. M platelim er et to-komponent lim med stor styrke som reduserer eller.

Steinsprutbeskytter for alle karosserideler. CS Uniflex PU Lim og tettingsmasse Sort 310ml. I sortimentet finnes alt av produkter innen lim , fugemasser, rengjørings- og.


Generelt lim , for liming av materialer som plastikk, gummi, metall, kork og tre. En rekke karosserideler er saget ut av biler og lagt under lupen. Nøyaktig påført lim der karosserideler er limt sammen. Miljovennlig-ms-polymer-lim-fuge-og-tettemasse.


Bufret Download Miljøvennlig MS-polymer lim , fuge- og tettemasse. Silfix primer kan brukes med TECpå følgende måte for å lime silikon, PP, PE og. Så du må bruke kaross-lim, eller andre ting til å lime karosserideler. Som forebyggende beskyttelse eller til etterkonservering av alle utvendige eller innvendige karosserideler , som hjulbrønner, falser, flater, hulrom samt til . Eller du kan lime fast hjulbuer o. Tåler temperaturer opptil 3grader. Sjekk gjerne nyhetsgruppene på internett . Kan bores, gjenges og freses.


Press ut til det kommer lim ut av begge kamrene i patronen.

Bare Knuckle True Grit PNeck, Black - The Bare Knuckle True Grit PNeck, Black delivers a rich, fat tone with less saturation than the Bare Knuckle Brute . Svarte glasspropper til og lime inn i ruta ved fjerning av bakrute visker. Styling , slitedeler, karosserideler. Klim Back Country Spade System.


Benyttes til reparasjon av båter, biler, campingvogner, svømmebasseng, støping av karosserideler , etc. Må blandes med herder for at den skal herde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg