tirsdag 5. februar 2019

Satser besøkshjem 2018

Veiledende satser for fosterhjem og besøkshjem Satsene for fosterhjem og besøkshjem med virkning fra 1. Utfyllende informasjon om utgiftsdekning. Dersom noen ønsker å være avlastningshjem eller besøkshjem for et barn, vil de få godtgjøring for dette. Hva er et besøkshjem , hvordan bli et besøkshjem , godtgjøring,. Besøkshjemmet godtgjøres med arbeidsgodtgjørelse og utgiftsdekning etter KS (kommunesektorens organisasjon) sine satser.


Dere får arbeidsgodtgjøring og dere vil også motta et månedlig skattefritt beløp ( KS sin høyeste sats ) til dekning av utgifter, så lenge barn bor i hjemmet.

Fosterforeldres arbeidsrettslige stilling og deres sosiale rettigheter (regjeringen.no). Et kommunalt fosterhjem mottar økonomisk godtgjøring bestående av arbeidsgodtgjøring og utgiftsdekning etter veiledende satser fra KS. KS har veiledende satser for fosterhjem og besøkshjem som blir regulert hvert år. Det er ikke nødvendig med sosialfaglig utdannelse for å bli besøkshjem.


Utgiftsdekning er også forskjellig i . Barneverntjenesten i Fauske følger KS sine satser for besøkshjem. Bergen kommune gir tilbud om besøkshjem til familier som av forskjellige årsaker trenger avlastning. Dette kan for eksempel være familier som får hjelpetiltak fra . Som støttekontakt og avlaster har du mulighet til å være en brobygger som åpner muligheter for andre mennesker.

Godtgjøring gis etter gjeldende satser. Ang lønn - Anonymforum - Skravle. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 26. Om du egentlig mener besøkshjem - som noen steder omtales som avlastningshjem - for.


Da blir det vel avlaster, og ikke besøkshjem ? STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST). De godtgjøres med doble KS satser pr døgn. Hvis dere vil vite mer om oppdraget som beredskapshjem . Kunne du tenke deg å være besøkshjem eller fritidskontakt for barn og unge? Forfatter: Hildegunn Haugum Publisert: 13. Rapporten ble behandlet i Bystyrets møte 01.


Kommunenes Sentralforbund. Fagforbundet og KS har opprettet ny tariffavtale. Vi er glade for at arbeidsforholdene for avlastere og besøkshjem nå er på plass, sier Tone . Støttekontakt er en tjeneste som gis til personer som trenger hjelp til å få en aktiv fritid.


Besøkshjem er en familie som på oppdrag fra barneverntjenesten tar imot et. En støttekontakt kan tilby sosialt samvær etter behov og . Du vil få betalt etter gjeldende satser. Den du er støttekontakt for, må selv dekke egne utgifter mens han eller hun er sammen med deg, for eksempel mat, .

De som blir valgt ut får arbeidsgodtgjøring og utgiftsdekning i henhold til KS sine satser , det legges opp til veiledning i gruppe eller individuelt . Lyst til å hjelpe noen som trenger det? Odal barneverntjeneste trenger flere besøkshjem. Besøkshjem mottar arbeidsgodtgjøring og utgiftsdekning etter KS gjeldende satser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg