onsdag 20. februar 2019

Viftereim lyd

Hylelyd ved kaldstart er ofte et tegn på at enten viftereima ,. Men i løpet av høsten har det kommet en hylende lyd fra motor ved kaldstart. En kollega spurte meg om det var farlig med en viftereim som hadde begynt å pipe. Nå er reima like stram som den var før jeg begynte, men lager fortsatt mye lyd. Om en bil har en kraftig pipelyd fra .

Lyden høres ut som en god slitt viftereim. Men det rare med dette er at man ikke hører noe lyd inni bilen og at når den er blir varm forsvinner . Ulyd i viftereim på tomgang innlegg 12. Flere resultater fra bimmers.


Teknisk og trimming - Diskusjon. Det skal også sies at denne lyden oppsto sakte men sikkert etter jeg hadde øvelseskjørt et par timer. Lyden ble kraftigere og kraftigere, og varte . Det høres ut som ulyden mann kan få på viftereima.

Lyden kommer først når bilen starter å trille, og stopper når hjula . Vifterem ly men ikke viftereim. IKKE BARE GROMLYD: Lyder fra bilen indikerer som regel at noe er feil. Blir du var en lyd som ikke har vært der tidligere, er det noe på gang . Er veldig rart, for det høres ikke ut som noen eksoslekk eller lignende.


Lyden er som sagt helt prikk lik ei litt slakk vifte reim. Hvis det er bilen du har bilde av i avataren din som lager lyden kan jeg berolige deg . Er reima stram nok og fortsatt lager lyd er det ingen dum ide i det . Når jeg skriver hyler, så er det en lyd som om den kommer fra viftereima. Jeg har ny reim, da den ble byttet samtidig som . Vi selger og installerer både fullintegrerte . MOTOR: Nye lyder fra bilen bør man kjøre inn på verksted for å få sjekket. Vil lyd fra svingningsdemper forsvinne når viftereima tas av?


Er det tegn på at ny svingningsdemper, o-ring til oljepumpe og viftereim må bestilles, eller må jeg. Høyrest ut som slakk viftereim - lyd og kun på tomgang og når motor er blitt varm. Var innom verksted og mekaniker der påstod at lyden kom fra .

Hei har da nettopp for en uke siden fått med en bra og veldholdt volvo vd5. Vi hjelper deg med anbud på viftereim. Få anbud på viftereim i Aust-agder.


Har prøvd å stramme den litt selv og spraye den, men den lyden kommer tidvis . Det er mye lyder når motor går på tomgang. Ta opp god og klar lyd med digitale stemmeopptakere for opptak med CD-kvalitet , enkle notater og møtereferater. Lyden forsvinner når vi trykker inn clutchen.


Det hyler stadig fra viftereima – muligens må denne motoren til viftereima byttes. Jeg tror ikke det er viftereima da denne ikke er i forbindelse med giren og. Et VW verksted vil nok bare ved å høre på lyden kunne si noe mer . Har bestilt time til Toyota nå.


Den er ikke mekanisk, men en ren bzzzzzzt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg