fredag 11. januar 2019

Lesvos hellas

Lésvos utgjør sammen med Limnos og noen mindre øyer prefekturet Lésvos. Bufret Lesvos , også kjent som Lesbos eller Mytilini, er ferieøya for deg som virkelig elsker Hellas ! Med tidlig avgang fra Oslo søndag morgen i hele sommer får du maks . Bufret Velkommen til Lesvos sørlige kyst, bare et par kilometer fra byen Plomari ligger den lille byen Agios Isidoros. På en reise til Lesvos kan du velge mellom seks ulike reisemål – alle med gresk hverdagsliv, herlige strender og vakker natur med grønne skoger og .

REISE TIL: LESVOS , HELLAS. Greske øyer er ferie og sommer, er de ikke? LESVOS (VG) Innbyggerne på den greske ferieøya Lesvos er foreslått til Nobels.


Vi har andre reisemål i Hellas der det begynner å bli fullt. Kjennere vet at Lesbos er øya hvor man kan nyte Hellas beste ouzo. Hvis man tidligere har vært på charterreise i Hellas har man uten tvil smakt ouzo, men på . Innerst i Egeerhavet nær den tyrkiske kystlinjen ligger tredje største øy, Lesvos.

Det er bare øyene og som er større. Historisk sett har Lesvos ernært seg av oliven, gårdsbruk og av fiskeindustri. Ouzoindustrien i Lesvos er kjent i hele Hellas , og du kan på selv de enkleste . Charter til Lesbos , Hellas finner du her.


Lesvos ( Lesbos ) er den tredje største av de greske øyene i Egeerhavet. Sammenlign og bestill reiser til Lesbos , Hellas. Den frodige øya tilbyr varierte naturopplevelser i en atmosfære der turistene får oppleve . Universitetet i Agders studiesenter i Hellas holder til i et klosteranneks tilknyttet det kjente Limonosklosteret på Lesvos. Klosterannekset Metochi ble grunnlagt på. Finn billige pakkereiser fra alle reisebyrå på ett sted!


Godt utvalg og gunstige priser på ferieboliger på Lesvos i Hellas. Når er Saturn, Mars, og de andre planetene synlige på nattehimmelen over Lésvos , Hellas ? Nøyaktige lokale kokkeslett, retning og beste tid for å se alle . Beregn avstand til andre byer fra Lésvos – Hellas i km, engelske miles eller nautiske mil. Avstanden måles i korteste luftlinje.

HELLAS : Hellas var, og er, i elendig forfatning, med mildt sagt. Kos og Ios hadde vært å sende dem i arbeid på Lesvos. Artikler, reiseinfo, billige flybilletter, hoteller, leiebil og mye mer kan du ordne på ferieguiden. Les om Lesvos : Molyvos i Hellas. Norges største ferieportal!


Hei, det finnes en litt gamlere tråd om det, bruk søkefunksjonen og søk på lesbos. Tips til hotell vi anbefaler i sentrum av Lesvos , Hellas , samt hotell i nærheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg