tirsdag 22. januar 2019

Hvorfor bli brannmann

Hvert år kjemper flere hundre om å bli brannmann i Oslo. Jeg vet ikke hvorfor det er såpass mange som ryker på mølletesten. MEN, det var der jeg plutselig snubla over tanken om å bli brannmann.


Har ikke peiling på hvorfor akkurat brannmann. Det bare virket så kult når jeg tenkte på . Det stilles ganske høye krav til å tåle fysiske og psykiske utfordringer i dette yrket, og det gjenspeiles også i .

Ole-Fredrik Midttveit er gjennom den fysiske testen som kreves bestått for å komme i betraktning for å bli brannmann. Per Magne Hansen (62) drømte om å bli brannmann da han var. En brannkonstabel slokker branner, redder mennesker og dyr og utfører sikkerhetsarbeid. Brannkonstabel går også under tittelen brannmann.


Jeg har ikke et håndverker yrke, men jeg var brannmann i militæret og tok brevkurs fra norsk brannmannskole. Hvorfor valgte du dette yrket? Så har jeg tenkt å ta sykepleier, fordi da tar du et . Ikke vanskelig å forstå hvorfor mennesker drukner raskt i elv,. En stor del av utdanningen for å bli brannmann er praktiske øvelser, og i går .

Det er derfor en rekke generelle, fysiske og praktiske krav vi stiller til deg som søker. Enten du nettopp er ferdig med ungdomsskolen, har noen ekstra. Mangler: hvorfor Slik skal de få jenter til å bli brannmenn - itromso. Kjønnsbalanse på arbeidsplassen fører til bedre arbeidsmiljø, sier byråd Ragni Løkholm Ramberg. Derfor inviterte hun til jentedag på . Her kunne fremtidige brannmenn og -kvinner boltre seg.


Vil bli brannmann : Sigurd Rognli Bøkestad (5) var klar på at brannmann var noe han . Intervju av Brannmann Flo. Det var egentlig ganske tilfeldig. Ordet brannmann er godt innarbeidet i det norske språk og representerer en yrkesgruppe som blir verdsatt og sett opp til i . Det er nemlig lyst ut ledig stilling som brannkonstabel i 1prosent stilling hos beredskapsavdelingen på Levanger, som er en del av . I seks år har Oddbjørn Hanssen søkt jobb som brannmann i Alta. For meg var det en barndomsdrøm å bli brannmann.


For dager siden - Mange barn tok turen til brannstasjonen på Stokmarknes lørdag. Der fikk de blant annet prøve å sitte på med brannbil og bruke brannslangen. I disse dager gjør brannvesenet alt de kan for å røyke ut fremtidens brannmenn og -kvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg