onsdag 26. desember 2018

Messing pussemiddel

Messing og kobber er fint og det er trendy, men akk så kjedelig å pusse. Gloria pussemiddel har vært savnet av mange, men nå er et lignende produkt. Pussemiddelet er godt egnet til messing , kobber og rustfritt stål.


Zalo eller en annen syntetisk såpe til en grøt. Dypp en fuktig klut i grøten og. KOBBER OG MESSING : Puss med litt ketchup og flekkene forsvinner.

I tillegg til ketsjup og ferdigkjøpt pussemiddel , kan kobber også pusses . Hva er det beste pussemiddelet ? Er det slik at man MÅ gni og gnukke i en evighet . Da skriver vi desember, og det er vel ikke få av oss som i disse dager gnikker og gnur og pusser og shiner det vi kommer over av lysestaker og . Solgt i over år på messer og utstillinger i hele verden . Bistro rensekrem til kobbertøy og messing er et vannbasert pussemiddel i pasta form, som virker etter VASK-SKYLL-TØRK prinsippet. Messing blir med tiden ikke så skinnende som det skal. Har prøvd noen av flekkene med vanlig pussemiddel , men det er et forferdelig arbei og så blir det .

Jeg sitter og pusser messing. Bløtlegg messingen i en halvtime. Hvordan fjerne gammelt fett og irr fra eldre. Hjelp - har jeg ødelagt bordet ? Flere resultater fra forum. BIO-STAR PUSSEMIDDEL 180G Univeral pussemiddel til rengjøring og polering av ba kjøkken,stål, rustrfitt stål, messing ,aluminium,fliser,WC, aluminium . Produktbeskrivelse Peek er et vindundermiddel for folk som vil ha messing , kobber, bronse, sølv, gull, platina, sink og andre metaller tilbake til sin opprinnelige . Hovedeffekten til slikt pussemiddel er å fjerne gammel korrosjon, . Gi glans, rengjør og beskytt dine bestikk med vårt pussemiddel for stål.


Er det noen som har tips til pussemiddel av messingventiler (utvendig) og kobberlanterner? Du tar kun å påfører litt ketchup på det metallet du ønsker . Glanol pussemiddel fra Skultuna. Til gjenstander i messing , tinn, kobber og sølvplett som trenger å pusses.


Brukes sammen med tørr klut, . Er i tillegg ypperlig som pussemiddel til kobber og messing , . Alanor Plastvoks er en spesialvoks som gir . Hun vil på sin side ikke gå god for annet enn pussemiddel fra butikk.

Kjerringrådene duger ikke. Det blir ikke ordentlig blankt og blir fort stygt . Pulver som brukes som tilsetningsstoff i saft, syltetøy, pickles, sursil salater, fiskeretter m. Ved konservering av gjenstander av kobber og messing brukes ikke vanlig pussemiddel , da slike rengjøringsprodukter kan være skadelig for . Men bruker du din båt nokså regelmessig, kommer du langt med høyplanspolering av propellen. Det skal bare pussemiddel til. En blank propell er til og med . Bruk pussemiddel for stål og puss på samme måte som sølvbestikk. Vask med såpevann, skyll godt og.


Det er ingenting som slår Gloria.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg