onsdag 12. desember 2018

Termostat snøsmelting

MSDer en Alt i ett DIN- termostat for montering i veggboks som kommuniserer med. Behovsstyrt snøsmelting gir stort sparepotensiale. Med behovsstyrte løsninger, vil varmekablene kun slå seg inn når det er nødvendig å smelte unna snø og is.


ETRer en elektronisk 16A termostat for automatisk og energieffektiv styring av elektrisk is- og snøsmelting. Varmen aktiveres først ved deteksjon av en .

MSD4-IR er en 16A alt-i-ett DIN- termostat i Microtemp Sentralstyringssystem som bruker IR-føleren for måling av gulv- og romtemperatur. Denne termostaten gir en økonomisk regulering av snøsmeltesystemer på utearealer, takrenner og i nedløpsrør. Isdannelse oppstår ved en kombinasjon av lav . Gulvføler Ø3mm 6m NTC kOhm . Med Isfri kan du være helt trygg på at det holder seg tørt og isfritt på de områdene du ønsker hele vinteren gjennom.


Produktene installeres raskt og enkelt under asfalt, belegningsstein eller betong. På denne måten reduserer man risikoen for is, og man trenger ikke måke eller .

Med DIN-monterade EB-Therm 8behöver du bara en termostatmodell på lager för att klara de allra flesta styrningsbehov. En intelligent alt-i -ett-løsning for is- og snøsmelting til bruk i alle bruksområder innen både . Termostat IPDevireg 61 DEVI. SX er laget for utendørs bruk til is og snøsmelting. SX har meter kaldende og skjult skjøt for fleksibilitet ved tilkobling til termostat eller ur.


MSDer en Alt i ett DIN- termostat for montering i veggboks som komuniserer med. Varmekabelsystemer for komfort, snøsmelting og frostsikring. Ved hjelp av en elektronisk termostat , holder gulvet konstant ønsket temperatur,.


Mattene kan utstyres med f. Noen bruksområder: -Inngangspartier . Is- og snøsmelting i trapper. MSDer en :Alt i ett: DIN- termostat for montering i veggboks som kommuniserer med. Snøsmelting i innkjørsel, hva anbefalt og hva kan prisen bli=.


Slike anlegg styres normalt av en sensor som registrerer snøfall, og en termostat som regulerer varmen i forhold til utetemperatur. Når det snør, vil anlegget . ELEKTRONISK TERMOSTAT MED 2-POLET BRYTER.

Manuell snøsmelting : ETO regulatoren har en innebygget timerfunksjon ( justerbar mellom 1-timer)for overstyring av sensorene for temperatur og fukt. Veggmontert termostat MSDmed trådløs IR-føler MIR4. MONTERING AV TERMOSTAT ETO2. Ekstern kontakt for manuell snøsmelting.


Varmematte for utendørs bruk til snøsmelting av mark. Wimpel termostat for snø- og is-smelteanlegg. Salg av vvs utstyr, biovarme, el varmelister,solvarme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg