mandag 17. desember 2018

Naf test

NAF Test ved kjøp av bruktbil er en vurdering av kjøretøyets tekniske tilstand i forkant av et bilkjøp. Hvor åpenbare feil og mangler som avdekkes i etterkant av et . Du får medlemspriser på Garantiutløpstest, eller på NAF test ved kjøp eller salg av bil. Bufret Lignende Med en NAF Test ved salg av bil står du sterkere både i salgsøyeblikket og etterpå dersom det skulle oppstå konflikter.


Det kan lønne seg å ta en test av bilen din før garantien utløper.

Dokumentasjon fra testen kan du bruke i et eventuell garanti eller et reklamasjonskrav. Fikk høre av selger at det bare var tull med Naf - tester , fordi de ikke finner det som er feil og ikke klarer å teste nyere biler. Jeg tar kontakt med selger og spør om han har utført naf - test på bilen. Testnummeret for testen NAF - test ved salg er eneste gyldig testnummer man kan registrere i annonsen.


Skal i vei å se på en bil selv i morgen, men min bil er jo så billig at det ikke lønner seg å ta en test. Vi bruker Naf på eu kontroll og tilstandsrapport. Det kan bli kostbart å ta NAF - test på et knippe biler du er interessert i, så en mulighet er å foreslå en avtale med selger.


Naf - test - berging, bergingsbil, bilberging, bilferieguide, bilforsikring, bilhjelp, billån, bilredning, bilulykke, bilverksted - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Men siden jeg ikke er så altfor bilkyndig, ønsket jeg å ta med bilen på en NAF - test. Dessverre så var ikke testresultatene altfor lystig lesning. Bilen så strøken ut utenpå, men kjøperen ville ha en NAF - test før han skrev under kjøpekontrakten. Testen avslørte livsfarlige feil. Noen er rett og slett livsfarlige.


Nokian, Continental og Goodyear har ofte kjempet om førsteplassen på Naf - magasinet Motors vinterdekktest, og i år kommer tyske Continental . Valg av riktig hundebur kan bety forskjell på liv og død for både hund og mennesker. Den er kjørt ganske mye, og derfor synes jeg det er greit å få en full gjennomgang av bilen her på NAF -senteret, sier Sandvik. NAF har testet bur og seler til sikring av hund i bilen, . NAF - test Etter initiativ fra NAF og Elbilforeningen er det igangsatt et prosjekt for å se om elbiler på en fornuftig måte kan omfattes av den . NAF Xtra kredittkort er et solid drivstoffkort som fungerer som et kombinert kredittkort og medlemskort i ett og samme kort. Kredittkortet gir blant annet gode . For å se hvordan ulike modeller av barnesykkelhjelmer tåler en ulykke, har NAF sammen med svenske Testfakta, testet beskyttelsen hjelmene . Ifølge tall fra NAF er det 400.


Hvis du tar en NAF - test på bilen før salg, vurderes den tekniske . Det er stor variasjon i sikkerheten ved bruk av ulike typer bur og sele til hund i bil. I en stor test fra NAF er robust metallbur vinneren, mens flere .

Norges automobilforbund ( NAF ) er overrasket over stor forskjell på takbokser. Kun én av dem klarte å holde på lasten i en kollisjonstest. Sailun Ice Blazer WSLoppnår meget tilfredsstillende resultater i NAF testen , faktisk bedre. Sailun slår flere av de mest kjente vinterdekkene i årets NAF test !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg