onsdag 17. juli 2019

Vannspeil i hagen

En hagedam gjør underverker med hagen. Dersom du planlegger å anlegge dam eller vannspeil i hagen din og vil ha hjelp kan det være lurt å kontakte en hagearkitekt. Jeg har flere slike små vannspeil. Delvis for min egen del, og delvis for fuglene og ekorna som synes det er deilig med vann nå i varmen.


Stor produktliste: Disse produktene ble brukt til hagen.

STEIN I HAGEN : Mellom de store steinene er det planter og vannspeil. Alt fra rolige vannspeil til fontener og kunstige bekker og fossefall. I dag er det mye letter å bruke vann som et element i hagen. Her viser vi en rekke løsninger for vann i hagen.


Fuglebad kan danne en vakker ramme rundt vann i hagen. HAGEDAEt vannspeil i hagen pynter opp og gjør tomta mer spennende. Det er slett ikke noen heksekunst å lage selve dammen.

Og hvordan ser din drømmehage ut? Et fugleba en fontene, en liten bekk eller et stort vannspeil med iris og bregner omkring. Mange drømmer om vann i hagen. Installer og vedlikehold et filter.


Samtidig får nedgravningen filteret ned i samme dybde som dammens vannspeil. Hva er det som skal til for at hagen oppleves litt mer romantisk? Innred med vannspeil , steiner og en rik overflod av planter for å finne.


RETTE LINJER: Midt i hagen er det en stor flate av sement. I ytterkanten av det øverste ned mot det nederste er det to vannspeil. Sølvi og Otto Walle på brua over et av mange vannspeil i hagen.


Gjennomgangstemaet for hagen er rennende vann. Pris kr 2( spar kr 31). Vannspeilet er kommet på plass inn i hagen. Se flere bøker fra Malin Nilsson.


Den er nå med i konkurransen om å bli den vakreste hagen på Romerike. VANN: Fontene og vannspeil gir hagen en ekstra dimensjon.

Vi har hun så hele hagen vår er allerede inngjerdet. Hvis dere ønsker å ha dam i en hage , skal dere gjerde inn tomten i henhold til brønnloven. Boka viser trinn for trinn hvordan man støper figurer, skåler, fat m. Når hagesesongen nærmer seg høsten kommer lyssetting av hagen virkelig til. Unngå store løvtrær i nærheten av dammer og vannspeil.


Planlegger du å gjøre noe med hagen din, enten du har en liten tomt eller det er. VANNSPEIL : En liten dam med elvesingel og vannplanter. Den Blå hagen heter egentlig Le Jardin Majorelle, oppkalt etter sin.


Det er flere vannspeil og mange fontener og et variert fugleliv. Vann i hagen gir hagen en egen ro, og lokker til seg masse dyreliv til . Sett opp fuglekasser og lag til et vannspeil , det trenger ikke være så stort. Den en gang så flate, åpne og kjedelige hagen er full av be kjøkkenhage, frukttrrær, vannspeil , sitteplasser og et veksthus hvor tomatplantene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg