onsdag 10. juli 2019

Liten kjøkkenvekt

Norges raskeste nettbutikk! Veier, beregner og lagrer. Super liten vekt til å ha med på reise.


Om du har liten plass i kjøkkenskapene eller trenger en . Uansett hvilken vekt som passer deg best finner du stilige og trendy.

En behendig liten kjøkkenvekt med digitalt display som hjelper deg med å få den nøyaktige mengden på ingrediensene når du baker og lager mat. Nullstilling mellom veiingene slik at alt kan veies i samme bolle. Tar liten oppbevaringsplass. Stilfull, smal elektronisk kjøkkenvekt som hjelper deg å få presis mengde.


Den har stort lettlest display, er smal og tar liten oppbevaringsplass. Liten , fin og praktisk Køkkenvekt - max. Som dere vet så veier jeg alt jeg spiser for tiden, og da er det ganske viktig for meg med en god kjøkkenvekt.

Jeg har vanlige vekter hjemme, . DSer en liten kjøkkenvekt med utmerket ytelse! Skalaen er utformet for veiing og beregning av for eksempel kalorier under dietteperioder! Ultratynn kjøkkenvekt med bringebærmotiv. Liten praktisk kjøkkenvekt med tydelig display. Kapasitet opp til kg, g . Mekanisk vekt som veier maten enkelt og nøyaktig.


Vekten tar liten plass og er lett å ta med seg. Mens vi stort sett er vant til og bare hive alt inn i en oppvaskmaskin etter middagen, er ikke dette alltid like heldig for en digital vekt. Ikke tåler den varmen i en . Smart og hendig kjøkkenvekt som kan henges opp. Denne vekten tar i tillegg liten plass og kan henges opp.


Spesifikasjoner: - Automatisk kalibrering - Drives av stk AAA batterier (følger ikke med) - Liten lekker vekt i lommestørrelse - 12cm (L) x 6. Opptil rabatt på stilren og liten kjøkkenvekt fra Soehnle - i rustfritt stål og glass. Kjøkkenvekt Tim - Leve Kjøkken Utsolgt. I dagens deal får du en superflat, liten og stilren kjøkkenvekt fra Soehle!

Liten Digital vekt som er svært nøyaktig (gram) som har kapasitet fra - 2gram. Slår seg automatisk av etter sekunder. Smak digital vekt med touchpanel. Supersmart sammenleggbar Genio kjøkkenvekt fra Soehnle. Kompakt og liten , men med full funksjonalitet og nøyaktighet, som er kjent for alle Soehnles . Liten kjøkkenvekt – perfekt når du vil veie bittesmå mengder!


Skjevekten Cooking Star måler faste og flytende ingredienser med høy presisjon! Bildet er tatt på en tur like før fraflytting og nedstenging av Frigg QP. En lett og liten kjøkkenvekt av god kvalitet, har et stort bruksområde. En kjøkkenvekt er oftest laget for å veie ting som veier mellom fem og.


De fleste som baker har en kjøkkenvekt , og denne teksten forklarer en. Uansett om du vil ha en digital kjøkkenvekt eller en tradisjonell husholdsvekt så finner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg