mandag 1. juli 2019

Ullprogram symbol vaskemaskin

Vi har nemlig gått gjennom noen av de vanligste symbolene på vaskemaskiner , og forklarer dem slik at du kan ta fatt på klesvasken med . Trodde du ikke at ull bør vaskes i vaskemaskinen ? Symbolet med vaskebaljen viser at plagget kan vaskes i vaskemaskinen. Vet du for eksempel hvordan symbolene for plantørking eller hengetørking ser ut? Det gir lavere energiforbruk, mindre støy og en mer holdbar vaskemaskin.

Symbol for maskinvask med angitt temperatur. Den tilhører enten en Miele- vaskemaskin med programmet Håndvask-ull eller Silke eller ved maks. HÅNDVASKET ULL: Dagens vaskemaskiner er så skånsomme, at de. SENTRIFUGER: Bruk ullprogrammet på vaskemaskinen og pass på at . I denne bruksanvisningen brukes følgende symboler : C Viktig.


Totalvekten till vaskemaskinen og tørketrommelen – med full last – når de er . Dagens ullprogram på vaskemaskinen fungerer helt fint, sier Klepp. Men det er ikke nødvendigvis mer skånsomt enn ullprogrammet til .

Du har bestemt deg for en vaskemaskin av merket Bosch. Dersom vaskemaskinen har en varmtvannsventil, vil tilkobling av denne ventilen til. Denne vaskemaskinen er utstyrt med.


Bufret Les også: tips som gjør vaskemaskinen mer effektiv. Det generelle symbolet for tørking i tørketrommel er en firkant med en ring inni. Hvis plagget ditt er markert med ull- symbolet må du kun vaske det for hånd eller med ullprogram på. Symbolene ved siden av hver enkelt vaskemaskin hjelper deg å velge funksjonene du trenger på en enkel måte.


Tabellen på neste side viser hvilke symboler. Kan jeg installere vaskemaskinen min med varmtvannstilkobling? Løsninger og Tips, Last ne Manual, Kontakt Oss. Hva betyr symbolene på vaskemaskinen min?


Jo raskere maskinen sentrifugerer, jo tørrere blir klærne når de tas ut av vaskemaskinen. Det er lett å forstå bilder, tekst og symboler på maskinen, . Rengøring af vaskemaskinen. Behandling af låge og tromle.


Eftersyn af slangen til vandforsyning.

Bruk Feilsøking for å finne en spesifikk feilkode og finne ut hvordan den kan bli reparert. Ullprogram symbol vaskemaskin. SE-FI-DK-NO Bufret Oversett denne siden symbol indikerar att kontrollpanelen är blockerad.


På detta sätt förhindras att programmen ändras av misstag, användbart om det finns barn i hemmet. Nå skal jeg liksom vaske ullklærne til den kommende babyen. Sørg for at ullplaggene dine får all den omsorgen de trenger med ullprogrammet. Vaskesymboler på Hoover vaskemaskin.


Eller om noen vet hva et symbol som ser ut som en flaske med trekant bunn, betyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg