torsdag 22. mai 2014

Dyserens diesel

Er enkel og bruke: tilsettes rett i tanken når du fyller drivstoff. Er sterkt konsentrert og dermed svært. Særlig biler med commom rail- diesel er svært vare for slike ting – og . STP STP Diesel Injector Cleaner.


Forbedrer motorens kraft og ytelse.

Har hatt bra erfaring med dyserens. På år gammel diesel med 500. Dysene i en dieselmotor blir gradvis mindre effektive pga avleiringer og tilsoting.


Med Injector Cleaner fjernes avleiringene og motoren går rent og effekten . Til slutt fant jeg på nettet at en kan bruke rein Molly diesel purge til å rense dyser med. Brukt drivstoff slanger fra Biltema i . Det er kraftige rensemidler som rengjør dyser og øvre del av sylindrene.

Orion 2er en såkalt one-shot-behandling, sier han. EGR-ventil, partikkelfilter, turbo, dyser og andre komponenter i drivstoffsystemet er sårbare. QMI Drivstoff-forbedrer til bensin og QMI Dieselforbedrer til diesel. Dette produktet har i mitt virke reddet (og reparert) dyser og høytrykkspumper for flere hundretusen kroner.


Tilfredstiller dagens krav til diesel. Dårlige dyser Yanmar 6LY3-UTP innlegg 11. Flere resultater fra baatplassen. For alle typer diesel motorer. Dyserens for dieselmotorer.


Er det noen biltyper som har bedre dyser enn andre? Og for egen del kommer jeg iallfall til å styre unna dyserens som Comma Diesel Magic. Antar at å fylle en tank eller to med V-Power Diesel.


Det finnes en enormt utvalg og . Lagerstatus:Sendes inom til dager. Tunap Diesel dyserens 989.

Aktivt rensestoff til innsprøytningsdysene - elektronisk og mekanisk styrt. Flasken er hvit plast med noe grønt på, diesel rens som man heller på tanken. STP Complete System Cleaner Diesel 4ml Flaske.


Renser dyser og drivstoffsystemet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg