fredag 30. mai 2014

Skroggjennomføringer båt

Nylon, messing eller syrefast. Over eller under vannlinjen. Stort utvalg, lave priser. Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din. Skal bytte skroggjennomføringer og ventiler på sjøvannsinntakene på min år gamle Saga 2 og er takknemlig dersom noen kan dele sine .

Skroggjennomføringer kan du få på flak. Valg av skroggjennomføring innlegg 9. Hvor gamle er dine skroggjennomføringer ? Riktig prosedyre for montering av. Flere resultater fra baatplassen.


Bufret Lignende Marelon er et ekstremt sterkt polymer kompositt materiale som er ypperlig for bruk i båt. Produktene har lav vekt, er korrosjons- og uv-bestandige og vil ikke være . Det er viktig for sikkerheten å følge med på at alle komponenter som er montert under vannlinja er i tilstrekkelig god stand til at båten kan anses .

Ikke fordi de ser ut til å være korrodret, men . Er båten din blitt noen år gammel, bør du være oppmerksom på tilstanden til . Svake skroggjennomføringer og defekte sjøventiler må byttes. UNNGÅ DETTE: Mange båter har sunket stille ved kai grunnet dårlige . Jeg ønsker hjelp til å bytte skrog gjennomføringer på båten min. SKROGGJENNOMFØRING 1'' SYREFAST. Båten står i opplag på land i marin. Gjenge: Borrehull: ca mm.


I går var pappa og jeg i båten , og gikk løs på skroggjennomføringene våre. En skroggjennomføring er et sted det går vann inn eller ut av båten , . Produsert av glassfiberarmert nylon kompositt som gir stor styrke og lav vekt. Lar seg ikke påvirke av korrosjon og elektrolyse.


Kjemikaliebestandig, tåler diesel . Etter flere års bruk kan skrog-gjennomføringer være i så dårlig forfatning at de må skiftes. Johnsen i Båtmagasinet gir av råd. Side-Power skroggjennomføringer er produsert i syrefast polert stål av den beste kvalitet for lang holdbarhet i maritime miljøer og må ikke forveksles med andre .

Skal skifte alle skroggjennomføringer , inkludert ekkoloddsvinger og logg. Er litt i tvil om bruk av Sika evt. Noen anbefaler å ikke trekke til . Y-ventil til septiktank hvit.


Se under beskrivelse for info om mål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg