torsdag 22. mai 2014

Varmeeffekt varmepumpe

Få svar på hva avgitt varmeeffekt er. Vi svarer også på andre spørsmål om begreper relatert til varmepumper. Fire begreper du veldig raskt støter på når du leter etter informasjon om varmepumper , er effekfaktor, teoretisk årsvarmefaktor (SCOP), avgitt varmeeffekt og . Skal du for første gang kjøpe varmepumpe til hjemmet ditt?


Avgitt varmeeffekt forteller hvor mye varme luft-luft varmepumpen avgir ved en gitt ute- og innetemperatur.

Man bør se på avgitt varmeeffekt ved . Forbrukerrådet viser deg veien til riktig modell. En enkel innføring i varmepumpe begreper. Sier noe om varmeeffekten du får ut av varmepumpen. En vanlig panelovn ligger ofte på ca . Avgitt kjøleeffekt fra varmepumpen i kjøledrift (kW).


Alder på huset ( byggestandard) er det som styrer mest hvor mye varmeeffekt huset trenger per m². Lav minimumseffekt: Det er viktig at varmepumpen har lav minimums varmeeffekt slik at det ikke blir stopp og start av kompressoren når .

Dimplex er en internasjonalt førende produsent av varmepumper , utstyr for. Toshiba Daiskeikai er toppmodellen i Toshibas Nordic Design-serie, som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i . Mitsubishi Kirigamine Hara FHvarmepumpe. Daiseikai leveres i to størrelser og begge har markedets . Se vårt utvalg og bestill i dag! Garantert varmedrift ned til -grader! Uslåelig lydnivå på kun.


Varmeeffekt på kW ved -15°C! Den vanligste typen varmepumpe i dette landet er “luft luft varmepumpen ”. Nå introduserer vi også den . Effektfaktoren blir lavere desto kaldere det er ute. Kapasitet ( varmeeffekt ): Ef- fektfaktoren alene . Vi er autorisert forhandlar av Fujitsu General og Samsung varmepumper og er F- Gass klasse sertifisert.


B– tilført varmeeffekt til ettervarming av ventilasjonsluft og romoppvarming. B– Forhold mellom tilført effekt til varmebatteri og tilført effekt til . Optimal varmeeffekt for det angitte stedet er:.

Hva bør du vurdere når du skal kjøpe varmepumpe ? En liten varmepumpe vil kunne ha en høy maksimal varmeeffekt , men ved lave . Panasonic luft til luft varmepumpe , luft til vand. Jo højere varmeeffekt , jo større chance er der for, at varmepumpen vil kunne holde din bolig varm. Den viktigste parameteren foren varmepumpe er effektfaktoren. Det er også viktig at varmepumpen har lav minimums varmeeffekt slik at det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg