mandag 26. mai 2014

Levegg med vindu

Rekkverk, gjerder og levegger. Levegg plus hvit mellomstrøk. Bufret Veranda har faste eller skyvbare levegger og vindskjermer for enhver smak og ethvert behov.


I beste Veranda ånd blir alt produsert i Bergen spesielt tilpasset . Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder. Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-år.

Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk. Det går raskt å sette opp en levegg som hindrer innsyn eller beskytter mot vind.


Vurderer du å sette opp en levegg for avskjerming mot trafikk eller naboen? Her viser vi seks ulike stiler - både levegg på rull og i tre. Slik får du en uteplass som er skjermet for vind og innsyn. Se trinn for trinn- forklaring: Dette må du huske på når du bygger levegg.


Leveres komplett med stenger (også overliggere), stormbarduner, føtter, festeplugger og transportveske. På jakt etter levegg på rull?

Scandic Markiser tilbyr gratis. Du kan i stedet velge et PVC- vindu , som gir deg utsynet du ønsker. Denne veggen har et avlangt vindu av plexiglass øverst som gir utsikt samtidig . Velg modul med eller uten vindu. Perfekt til stranden, campingplassen, parken etc. Laget av belagt polyester.


Skjermvegg rotting med vindu i plexi 150x150cm. Kongsvik er vår nye elegante leveggserie i hvitmalt utførelse. Dette er en solid levegg med kraftig espalier. Fargen og luftspaltene inntrykk. Antall: Veiledende pris : 9100.


LEVEGG MED VINDU INSIGNIA BLÅ 500X140CM. Hvitmalt, klassisk og tidløst design. Enkel å plassere og bygge ut. Finnes i flere moduler som bestillingsvarer. I trädgården finns nu en stor altan på 1kvm . Med en levegg kan du skjerme uteplassen for vind eller innsyn om ønskelig.


Europris har et bredt utvalg innen uttrekkbare levegger på rull!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg