onsdag 21. mai 2014

Viking knotteskole

Man kan melde seg på for både vår og høst eller for . For de aller yngste arrangerer vi knotteskole hvert år med oppstart på våren. Viking FK ser frem til oppstart av årets knotteskole og håper at både de unge . Hei og velkommen til ny knotteskole i morgen. Sist onsdag tok registreringen alt for lang tid og vi beklager det! Men veldig kjekt at så mange er . SAMARBEIDSPARTNERE- Viking FK barne - og ung. Vikinghallen ikke er åpen for andre før kl.


Det BLIR premieutdeling i pausen i seriekampen mellom Viking og Tromsø søndag 26. Vi har fått billetter til kampen. BARN Blåskalle Blåskall Fotballquiz 1. Hva heter de tre lagene som rykket opp fra 1. Bli med på Viking - Kristiansund! Viking hevet seg noe i andre omgang, men Sandnes Ulf gjennomførte en bunnsolid kamp og vant.


Mastra IL fotball inviterte til høstens første knotteskole. Agenda Hvem jobber i Viking FK barne - og ungdomsavdeling i dag? Trener-portrettet STÃ…LE SOLBAKKEN . Knotteskole live map kikora Sommerskoler folk ved fjorden . Her finner dere informasjon om hvordan dere kan melde dere på Viking FFO. Stavangerstadion - years ago.


But the viking spoiled the party. Det er niende gang vi arrangerer denne cupen som en . Full name, Hundvåg Fotballklubb. Hundvåg har flere spillere vi kjenner godt, så skuldrene var kanskje litt . SENTRAL: Trøgstad-jenta Marte Jørgensen (t.v.) har vært sentral på Indre Østfold.


Fotballskoler Det har vært ønskelig å tilby fotballskoler for alle. Det har vært gjennomført to jentefotballskoler, fire elitefotballskoler, knotteskole , høstskole og to .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg