fredag 16. august 2019

Bc skisko

Her finner du et solid utvalg av støvler og sko til BC og nordisk. Støvler og skisko med overlegen kvalitet hos Fjellsport. Sko deg til fjellskituren.


Skistøvelen for deg som elsker de mange og varierte opplevelsene vinterfjellet kan by på. Komfortabel og varm fjellskistøvel med integrert gamasje forsterket med Kevlar på utsatte områder, for selv den mest krevende skitur på .

Hos XXL har vi alt fra skisko med ekstra fôring for deg som liker litt ekstra komfort, til deg som. G-Sport fører skisko for alle nivåer og langrennstiler fra Alpina, Alfa, Madshus, Salomon,. BC Snowfield NNN fjellskistøvel. SKISKO BC LÆR MEMBRAN SR. Ekte backcountry skisko for ski utenfor sporet.


Vi har testet: Lærstøvler som passer i tradisjonelle mm-bindinger og er beregnet til turbruk. Alle fjellskistøvlene har vibramsåle, noe som gir dem bedre feste . Sammenlign tilbud på Bc skisko i kategorien Skistøvler fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Skistøvler ved hjelp av vår .

Men jeg sliter med at jeg . Komfortabel og varm skistøvel i fullnarvet lær til krevende skiturer på fjell og vidde, med VIBRAM-såle for bedre grep på snøen når skiene er tatt av. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Yoko skoovertrekk er det beste og varmeste skoovertrekket på markedet. Husker du T-tossu som lagde de beste skoovertrekkene for noen år . God tur får man uansett med Alpina skisko på beina!


Vi hjelper deg med riktig fjellskiutstyr. RC Carbon Prolink klassisk skisko. Vi har dobbeltsjekket listen og anbefaler hvilke modeller av bindinger som passer . BC - sko med lær og Comfort Guard varmeisolerende materiale. Kraftig fjellskisko med Gore-Tex.


Passer BC bindingssystem fra Rottefella. Stive, høye, myke eller lave støvler? Fjellskisko i topp kvalitet med Gore-tex og Thinsulate for. Er det noen som har tips til sko og ski man burde bruke for å kunne ta telemarksvinger i myk snø,.


I dag brukar eg Åsnes Combat med BC og crispi stetind til tur. Rottefella BC Manuell er uten tvil den mest brukte fjellskibindingen på markedet.

Den er soli stabil og har manuell lukking som hindrer ising. Støvelen har også ekstra god passform i hælen for å hindre gnagsår. Gummiert over tærene, for økt motstand mot slitasje.


Antall på lager: Velg størrelse, 38. Egentlig hører BC betegnelsen inn under Rottefella hvis man snakker om bindingsnavn, men BC er også en generell betegnelse for sko og bindinger til fjellski. Vurdere dere i XXL å få Crispi BC eller Alfa BC fjellskisko inn i varehusene deres. Lett, varm og komfortabel fjellskistøvel fra Alfa.


Skisko , salomon gule og røde str.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg