fredag 2. august 2019

Lite konsollbord

Sett stemningen i rommet med et praktisk konsollbord fra JYSK. Det kan også brukes på barnerommet som et lite skrivebor til de som bare trenger et sted å sitte og tegne eller bruke iPad-en. Utvalget av konsollbord hos . Shop Bord hos Ellos til bra priser.


Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller.

Handle enkelt online hos ellos. Hos ROOMkjøper du designermøbler, lamper og hjemmeinnredning fra velkjente varemerker og formgivere. Vi har småbord som passer like godt som interiør på soverommet, som til avlastingsbord i stuen. Se Skeidar sitt store utvalg av hjørnebor lampebord og konsollbord til stuen i ulike priser og stilarter. Et flott lite konsollbord , hvitt.


Alt av møbler - til riktig pris. Cornwall er en serie antikke møbler som er laget av resirkulert tre. Hvert møbel er unikt med sprekker og skader på treverk for å gi møblene .

Stort eller lite , høyt eller lavt – hva du enn er ute . Bruksmulighetene for denne typen bord er mange. Det tar liten plass, men har likevel kapasitet til å holde flere gjenstander. Leter du etter et pent lite bord til din.


Besøk oss for å oppleve praktiske og veldesignede sidebord til lave priser. Våre bord er allsidige og har ulike oppbevaringsalternativer. Hos Chilli finner du Bord i høy kvalitet til god pris – fra 3kr.


Stort sortiment av Bord i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers angrerett. Her finner du et stort utvalg av stuebord med god kvalitet. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk.


Vi tilbyr bord - og bordplater i plexiglass, pleksiglass og akryl. Se vårt utvalg av bord og ferdige bordplater i plexiglass. Konsollbord London tett vegg sort eik. Hvitt bor Block, fra Normann Copenhagen.


Et meget praktisk lite bord , hjulene gjør at du enkelt kan flytte det rundt etter behov. Bordet er fremstilt i ask og stål.

Lite konsollbord i antikkhvitt med skuff og hylle. Lekkert, lite konsollbord i antikkhvitt med slitt look og vakre detaljer. Dette skjønne lille bordet har en enkelt. Opplev våre utleggbare og foldebare bord. Runde, firkantede og rektangulære med plass til opptill personer.


Finnes i eik, glass og lakkert finér. Bord Eiril lite Nett Diverse møbler. Lekkert konsollbord i matt eik med skuffer og hylle. Marcus konsollbord i matt eik.


Midt på denne eit lite glas med turka evigheitsblomar. Vidare i bestestova: I eit hjørne stod ein høg, fin spegel på eit lite konsollbord , der det stod fotografi av . Ett eller to bein står ofte på skrått fra bordets . Gudbrandsdal patinert eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg