fredag 9. august 2019

Digitalt manometer

DPI 1fra GE Druck er et mikroprosessorbasert, digitalt testmanometer som kombinerer høy presisjon og funksjonalitet i et kompakt, robust og lettbetjent . Digitale manometer i alle trykkområder. Finisterra AS har et stor lager av manometer i Oslo. Vi har lang erfaring med levering av manometer til industrien. Disse manometrene er normalt gode nok til å kalibrere de fleste standard trykktransmittere, og vi kan levere digitale manometer med nøyaktighet helt ned til 0 . Dette nye instrumentet kjennetegnes ved at det har større måleområde enn .

Datablad Utskiftbare sensorer med serier på 3 15 300psi (transdusere selges separat) Viser typer press enheter Offset justering for null funksjon for å . Tecsis har to versjoner av digitalt manometer , begge modeller har et . GKN Walterscheid AS har utvidet sitt sortiment ytterligere med ett nytt digitalt manometer fra Stauff beregnet på tøff utebruk. Måler differansetrykk og viser min, max og gjennomsnittsverdi. Kompakt, mikroprosessor- kontrollert trykkmåler med keramisk målecelle. Signalet fra sensoren blir sendt til mikroprosessoren og konvertert.


Stauff manometer med digital avlesning og stor nøyaktighet ( FS). Måler løpende arbeidstrykk og registrerer minimums og maksimumstrykk. Dette digitale manometer gir, i likhet med Dim 2 lokal digital visning uavhengig av strømtilgang da det går på batteri.

Målområdene strekker seg fra bar til 700 . Fotpumpe med digitalt manometer Høykvalitets fotpumpe med aluminiumssylinder og stålfot. Komfortabelt og ergonomisk håndtak. TATechnix digitalt manometer med rød LED 0-15. Inkludert 2stk trykksensor.


Slipper å trekke slanger frem til manometer. Andre utførelser på forespørsel. NB må ikke brukes til oksygen. Trykk her for større bilde.


The pressure can be precisely adjusted via the large regulation wings. PC Mano Series manometer er et utvalg av høy kvalitet, profesjonelt, kompakt og lett håndholdt digitalt manometer. Kontakt Eurolec Instrumentation nå. Heavy duty trykkluftpistol i solid utførelse for nøyaktig og effektiv pumping av ball.


To-veis ventil i pumpenippel, . Jeg står i den situation at jeg skal bruge et digitalt manometer til et lille hobby projekt. Til test har jeg anskaffet mig sådan et aggregat der er . Stocked LEOgauges are available for next day delivery in ranges of. Manometeret er sirkelformet.


I bunnen er det påmontert en kombinert dyse og festeskrue.

Anvendes til luft såvel som til væskebårne systemer. Desuden kan det anvendes til proces- og medicinal industrien. Må ikke anvendes til stærkt . Vi erbjuder ett stort sortiment av Mätutrustning och filter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg