tirsdag 31. mai 2016

Fjerne rust med bakepulver

Selv om alle er like flinke til å fjerne rust , kan du velge ett produkt fremfor et annet , avhengig av hvor mye tid du har og hva slags objekt som er . Neste gang du finner stygge rustflekker , gå rett til kjøkkenet ditt skap. Det er alltid trist å se eiendelene våre begynne å ruste. Her kan du lese hvordan fjerne rust før det blir store problemer av det.


Syren i cola kutter nemlig gjennom rust som om det skulle være smør:-) Det eneste.

Søppelbøtte: Bakepulver rengjør og fjerner lukt. Visste du at eddik fjerner rust raskt og effektivt? Deretter kan du la hammeren ligge i en balje med en blanding av vann og bakepulver.


Sjekk hva du kan vaske med bakepulver og natron. Om sykkelen din har fått rustflekker du gjerne vil bli kvitt, trenger du ikke gjøre annet. Fjerner rust i vannet i et skittent svømmebasseng.


Har de dyre kjøkkenknivene dine begynt å ruste?

Det er ikke nødvendig å kjøpe nye kniver - rusten kan du enkelt fjerne med sitron og natron. Bland salt, eddik og bakepulver for å fjerne flekker. Lag en blanding av like deler salt, eddik og bakepulver. Rust dukker opp over alt hvor et eller annet av jern blir utsatt for oksygen i forbindelse med vann eller luftfuktighet. Det legger seg på metallet . Eddik, bakepulver og sitronsaft er ganske kjente hjelpemidler.


Sitronsaft eller eddik er effektivt for å fjerne rustflekker fra vasken eller kranen. Et annet triks er også å mikse sammen salt, natron og bakepulver. Trenger du fjerne rust fra kniver, vertøy eller andre gjenstander kan du prøve salt og sitron.


EDIT: dropp bakepulveret og bruk KRYSTALL SODA straumen. Har høyt om å fjerne rust elektrisk før, men aldrig sett det i praksis. Har du en flaske med eddik, matolje og litt bakepulver i skapet? En effektiv måte å fjerne rust fra bestikk eller en litt rusten vask er å strø salt . Grillristen blir ikke skinnende ren av dette, men å fjerne matrestene vil.


Zalo fjerner det beskyttende fettet og vil sørge for rusten grillrist på kort tid.

Ser det er en som har lagt ut noe som heter fjerne rust med elektrisk strøm. Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun (Official Video).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg