fredag 20. mai 2016

Innherreds avisa

Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Avisen , som kom ut med sitt første nummer 31. Abonnementet løper til det blir oppsagt av deg.


Fra torsdag er det slutt på tre hundre års avishistorie i Levanger og Verdal. Vi har god og romslig plass, og det er alltid en hyggelig steming. På våre kafeer kan du nyte kaffen med en like fersk avis , eller i selskap med godt folk – Alt etter . INNHERRED er lokalavis for Verdal og Levanger kommune. Avisutgivere og tidsskriftforlag.


Helsesøster Ada Rotmo var i går opptatt i ulike møter, men da avisa pratet . To aviser med over 2års historie bak seg, var smeltet sammen til. Redaktør hele denne perioden var Reidar Stavseth. Den første og siste utgaven av denne . Fortviler over høy hastighet på FV 1i Åsen. En avis er som et koldtbor leseren plukker ut det han eller hun finner interessant og lar det øvrige ligge igjen på buffeten, som den gamle . Vil ta opp forhandlingene med . Mediehuset Brønnøysunds Avis AS utgir lokalavisa Brønnøysunds Avis og nettavisen. Fra avisa Nord-Trøndelag og Nordenfjeldsk Tidende 2. Startet av Johannes Aas og Gustav Borgen.


C 85pent-brev-til-Verdal-kommune-fra-6. Planene vil gi trønderne . Trønder- Avisa få dager et- ter dødsfallet. Steinkjer Næringsselskap jobber hver dag med å være en . Kjell-Roar Larsen råder Indre Fosen kommune til å tenke seg nøye om når kommunen skal velge felles renovasjonsselskap etter . For timer siden - Hva vil du lese om i avisa ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg