fredag 27. mai 2016

Urinalrenne

Her er produktoversikt for produktene til Purus. Konsernet arbeider med gulvsluk, gulvrenner, . Intra URP1helpresset urinalrenne. Servanter, utslagsvasker, kirurgvasker, vaskerenner, toaletter (WC, HCWC), urinaler, urinalrenne , fransk toalett (squat-toilett), drikkefontener, skillevegger og.


Leveres med hærverksikker aktiveringssensor.

PURUS Danmark har et stort udvalg af stærke VVS-løsninger! Berøringsfri urinalkran til urinalrenne. Styringsboksen kan plasseres i skjult rom. Sensoren plasseres i taknivå og . Han åpnet porten, skjøv opp døren til melkerommet og så seks av sine beste melkekyr traske inn, ta oppstilling som store mannfolk langs en urinalrenne og . Fast el- tilkobling 2V.


Styrboksen kan plasseres i skjult rom. Rengjøring Sanitærbygg på campingplass.

Herreavd: toalett, dusjer og et familierom. Parfymert matte som fjerner ubehagelig lukt i urinaler og urinalrenner og hindrer sprut og søl. Enkle urinaltabletter som reduserer luktproblemer og avleiringer i tradisjonelle urinalrenner. For urinaler ca 1-stk og for renner stk pr ca . På Rupro AS på Løkken lager de alt fra kjøkken- benker til hudavtrekkere for sau, bekkenskap og urinalrenner i rustfritt stål.


Vaskerenner laget for å tåle daglig bruk på skoler og i barnehager, i idrettsanlegg og i industribygg. For økt sikkerhet leveres flere av . Benkebeslag, vaske- og urinalrenner etter mål. CNC- stansing, CNC-Vannskjæring og NC-Knekking.


Valsing av plater, rør og profiler. Her har vi vært på Sandefjord Torp Lufthavn og skiftet ut en vanntilkoblet urinalrenne og en urinal med URIMAT vann- og luktfrie urinaler! Etter at Miljørettet Helsevern var på befaring konkluderes det med at lukta trolig kommer fra utettheter mellom urinalrennen og gulvkonstruksjon . Er det ingen som blir provosert av vakten som sitter ved urinalrenna og glor-d må være ulovlig-kikker! Oppvaskkum skal være underlimt og ha rustfritt beslag. Enkeltstående urinal skal . Den stinkende gamle urinalrennen er tatt ned og erstattet med en miljø- og fremtidsrettet løsning som også reduserer driftsutgiftene for idrettslaget!


Urinalrenne skal være i rustfritt stål.

Beredere skal normalt ha både sentral varmetilførsel og el-kolbe . Møterom i kjelleren fullføres. Garderobe pusses opp og males. Nytt lysarrangement, urinalrenne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg