onsdag 18. mai 2016

Pusse børstet messing

Messing og kobber er fint og det er trendy, men akk så kjedelig å pusse. Gloria pussemiddel har vært savnet av mange, men nå er et lignende produkt. Brukes som pussemiddel for messing , kobber og rustfritt stål. KOBBER OG MESSING : Puss med litt ketchup og flekkene.


I tillegg til ketsjup og ferdigkjøpt pussemiddel , kan kobber også pusses med eddik . Dykkesiden › Diverse › Vrakdykking Bufret Lignende 12.

Messing som har ligget på bunnen noen er ikke akkurat så blank lenger,. Bruk en gammel oppvaskbørst til å børste vekk koral eller lignende mens. Edikk og Zalo (halve av hver) virker godt ved puss av messing og kobber. Bruk gjerne en liten børste til å pusse med(tannbørste). Eksempel fra armaturserien Axor Starck Organic, her i finishen børstet rødt gull.


Bruk pussemiddel for stål og puss på samme måte som sølvbestikk. En myk oppvaskklut er tilstrekkelig. Kjøkkenting i børstet stål kan være vanskelige å holde blanke og fine.


Avispapir egner seg bra om du vil ha blanke vinduer, eller pusse rutene i peisovnen.

Zalo: Med eddik og zalo i vasken går messingvasken av seg selv. Messing er et materiale som får en vakker patina, men det kan pusses med messingpuss for blank. Kobber får også patina, kraftigere og mørkere enn messing. Kanskje sitter du på kobberskatter fra loppemarked som bør pusses før de.


Så bruker jeg svamp eller børste og vasker kobberet med denne . Er i tillegg ypperlig som pussemiddel til kobber og messing , samt til å polere marmor. Alanor Plastvoks er en spesialvoks som gir . Sterling Sølv pusseklut er ideell for rengjøring av smykker og andre metallgjenstander, som for eksempel gull, sølv, kobber, messing , tinn,. Jeg har alltid mislikt krom og børstet stål, så det måtte bli armatur i varme farger.


Servantkranene i messing er fra Tapwell og speilene fra Bolia. Børste børste PFERD for enkel pusse - for avgrading, rengjøring og fjerning av rust i hull og hulrom i vanskelig tilgjengelige steder - for kobber, messing og . Hei båtfolk :) Tenkte å pusse propellen min blank. SLIPE- OG POLERBØRSTER MESSING. Jeg bruker dette settet med drill for å få den litt ren.


Parker Hale Pussestokk rifle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg