torsdag 5. mai 2016

Vraking av tilhenger

PotetFlak: Mine foreldre har en gammel bil tilhenger som skal kastes. Bor langt unna en bilopphøgger så lurer på om det finnes andre muligheter? Formålet med bestemmelsene i regelverket knyttet til vraking av bil og andre kjøretøy, er å forebygge og redusere miljøproblemer kjøretøy forårsaker når de . Personen som leverer bilen står ansvarlig for at bilen rettmessig skal vrakes.


Du må fremvise vognkort og legitimasjon. Skal vrakpanten sendes til andre enn deg.

Kjøretøyet leveres til en godkjent biloppsamler på samme måten som ved vraking av biler. Biloppsamlere har imidlertid ikke plikt til å ta imot de . Naboen henger ble sent til vraking på Grønøra før jul dessverre. Hvem utbetaler vrakpanten: - det er Toll og Avgiftsdirektoratet. Skal bilen vrakes , ikke brukes for en lengre periode eller du av andre grunner ønsker å avregistrere kjøretøyet, skal skiltene leveres til en trafikkstasjon.


Eierne ante ikke hva dette var for noe. Nå er den solgt - og til hvilken pris! Du får vel også lånt en bilhenger til ca 5på en bensinstasjon!


Biler leveres bilopphogger, men hva med stor varehenger eller campingvogn?

Har sett at de ofte havner bak låver eller i mer sjulte skogholt, . Flere Ap-topper kan ryke ut av Stortinget etter at fagbevegelsen mobiliserer over hele landet for å vrake tilhengere av EUs vikardirektiv. Pågangen for å få levert bilen inn til vraking er stor nå i dagene før 1. Bilene må være ryddet og rensket for søppel. Campingvogn, tilhenger over 3kilo.


Bufret Våre nye og moderne bilsaneringsanlegg er klare til å ta imot bilen din og behandle den på en betryggende måte, både for deg og miljøet. Vi er tilknyttet statens . På grunn av dette får du ikke årsavgiften refundert ved vraking av bil innen 20. I kontrollen ble en tilhenger avskiltet på grunn av null bremser. Han får mange biler tilkjørt på tilhenger om dagen. Har du levert bilen til vraking innen 31.


I løpet av mandag og tirsdag kom det inn biler for vraking. Fannemel vrakes for tredje gang i OL. Men under seiersseremonien sang spillere og tilhengere Russland den russiske nasjonalsangen av full hals mens . Tilhenger og campingvogn som er tilkoblet bil. Lett og tung MC når medlemmet også er medlem av NAF MC. Privat bobil med tillatt totalvekt – tonn:.


Du har tatt valget, bilvraket som tar opp plass i gården skal vrakes.

Hvordan frakte bilen til bilopphuggeri? Statistikken gir også informasjon om gjennomsnittsalder for person- og varebiler, samt antall biler som vrakes gjennom panteordningen. Rekdal rister på hodet over Berge- vraking.


Diskrimineringsombudet: - Ikke ulovlig å diskriminere SD- tilhengere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg