mandag 23. mai 2016

Vaske med eddik og zalo

PRØV DETTE I DUSJEN: To deler oppvaskmiddel og én del eddik gjør underverker i dusjen. Som vaskemiddel på glassveggene, fungerer det . Vi har også tidligere skrytt veldig av spesialblandingen eddik og zalo som gjør underverker i dusjen. Men da et tips om å vaske dusjen med . Eddik er et supert rengjøringsmiddel - men for all del ikke bruk det når disse skal vaskes.


Bytt ut miljøskadelige og helsefarlige vaskemidler med ingredienser fra.

I tillegg trenger du flytende oppvaskmiddel (gjerne Zalo ), natron, . At det enkle ofte er det beste er noe vi har hørt om mye. Når det gjelder rengjøring i huset kan det virke som om reklamen vil ha oss til å tro noe . Lag en god blanding av Zalo og eddik , så skinner dusjen etterpå. Vent deretter til neste dag, og vask komfyren.


Rengjør du visse ting med eddik gjør det mer skade enn nytte. Ikke gjør disse vaskefeilene når du vasker badet . Vask hele huset på en naturlig, billig og effektiv måte.

Vi viser deg hvordan du rengjør med eddik , sitron og vodka. Gulvvask: En skvett med eddik i vaskebøtta og evt. Ovnsdøren kan man vaske med å blande en tykk blanding av bakepulver og litt eddik , og . Hvordan rengjøre dusjkabinettet med eddik og zalo. Vi tenker ikke lenger at vask og hushold er en profesjon. Mine favoritter er Zalo , helt vanlig eddik og mikrofiberklut.


Fett fjernes enkelt med lunkent vann og Zalo , enten det er på toppen av skap, skapdører eller hyller. Kjøleskapet er enklere å vaske enn du tror: fyll . Jeg har en blanding med eddik , zalo og vann . Destillert hvit eddik er effektivt til rengjøring, og tar knekken på det meste av bakterier, mugg. Fyll vaskekummen med varmt vann, tilsett spruter Zalo og dl.


RENGJØRING: Å vaske huset til jul trenger ikke ta så lang tid. VASKE BAD: Eddik er effektivt for å gjerne smuss i fugene. Fagfolk anbefaler å følge vaskeanvisningen. Men en klunk med Zalo gjør susen på flekker, og eddik fjerner vond lukt.


Her får du vite hvordan du kan vaske vekk flekkene enklest mulig. Et velkjent kjerringråd er også å fjerne kalkflekker med eddik , siden eddik er surt.

Sett en bolle med vann og eddik eller oppvaskmiddel i mikrobølgeovnen i cirka ett minutt og vask over. Det samme kan du gjøre i stekeovnen. Se hvor lett det er å lage kjemikaliefrie vaskemidler ! Her viser hun hvordan tre sitrusfrukter og en flaske eddik kan bli et helt kjemikaliefritt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg