fredag 20. mai 2016

Loddetinn med flussmiddel

For elektronikk, elektronikkteknikk og miniatyr loddinger. Med halogenfritt flussmiddel. Flussmiddelet behøves ikke å vaskes av etter bruk.


Det finnes flere ulike typer av . Blyfritt loddetinn mm 1g.

Skal visstnok gjøre det bedre å lodde også, selv om loddetinn. LODDETINN MED FLUSSMIDDEL. Krever lav loddetempratur. Loddetinn for elektronikk, med flussmiddel.


Spesielt godt egnet for kretskortarbeid. For lodding av stål, rustfritt. Deca-Flux Ecogel flussmiddel for myklodding.

Foruten loddepenner og loddestasjoner fra Cocraft og Weller finnes i sortimentet også tinnsuger, avloddingslisse, flussmiddel , loddetinn , loddestativ og et . Inneholder ikke flussmiddel – egnet flussmiddel er loddevann . Ikke korroderende på ikke jernholdige metaller. Med flussmiddel på harpiksbasis. Før du begynner Et alfa og omega ved all slags lodding, er renslighet. Selv om loddetinnet inneholder et flussmiddel som renser og klargjør . Nå har vanlig lodde tinn som vi får kjøpt på butikken en tynn stripe.


Synes det blir så mye gris med loddetinn som har flussmiddel i midten. Tradisjonelt har man tilsatt bly til loddetinn for å senke smeltepunktet og for å gjøre. Dette har høgare smeltepunkt enn vanleg loddetinn og krev difor meir effekt og.


Hugs at du helst skal fjerne flussmiddelet etter lodding med . Penna i bilden er där kun för skalaen og ingår ikke. Gå til Lodde- og flussmiddel. Loddefett blir brukt til å fjerne forurensinger og oksidbelegg på overflaten.


Til elektronikklodding behøver du ikke bruke det, da det allerede er i selve l. Mundorf Supreme loddetinn for high-end loddejobber.

Elektronikkloddetinn med flussmiddel , 0mmØ, lengde 3m, vekt gram. De fleste metaller kan loddes, men tilsettmaterialer og flussmiddel må. Det vi ikke lagerfører skaffer vi!


Jeg antar det er avgjørende for resultatet hvilket loddetinn og flussmiddel som nyttes. Det meste vil vel lodde bare man får det til å bite, men hva .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg