mandag 30. mai 2016

Grillrist rustfritt stål

Ikke på nettlager – sjekk varehusenes lager. Se det store online utvalget av Grillplater og grillrist hos BAUHAUS. FLAMMETEMMER OG ASKESKÅL RUSTFRITT STÅL - BUSCHBECK. Beregnet til, Barbecuegrill. Eller er det vel rustfrie rister som gjelder for mange?


Det er forskjellige typer grillrister der ute, stålrist , støpejern og emalje.

Grillrist i rustfritt stål til Webers kulegrill cm. Svingbar grillrist i rustfritt stål Ø 51. Det kan også bestilles grillrister av lavere kvalitet (ikke rustfritt) som er noe rimeligere. Lagerbeholdning: På lager. Estimert leveringstid: dager.


Kraftig rist i rustfritt stål. Pris er inkludert MVA og uten frakt. Ta fram det beste i grillen din uansett om det er meldt regn, snø eller sol. Vårt rengjøringsmiddel for rustfritt stål er laget for å beskytte og rengjøre grilldeler i .

Kullbeholder til bordgrill. Reservedeler, Rustfritt stål. Tilbehør du kanskje trenger. Passer til Bålpanne og Fyrfat 60. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Logo graveres på håndtaket. Produsert i rustfritt stål. Grillen monteres på en stødig buet fot som forankres i bakken med tilhørende jordspyd. Stor grillrist i støpejern til Jamie Oliver Home 2. Har grillristen sett bedre dager? Mindre stålrist med avtakbart håndtak.


Alle bålpannene våre er laget i svartstål som er sandpusset for å få et tynt jevnt rustlag, mens bena er i rustfritt stål. Av rustfritt stål med innfellbart håndtak. Perfekt for grilling når flammene har lagt seg.


Kan festes på kurven slik at den ikke glir . Velegnet både som hyggelig bålplass og grill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg