onsdag 18. mai 2016

Baderomsmøbler pakke

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Nøkkelen er smart baderomsinnredning: elegant servantskap med rommelige skuffer. Stort speil og sminkespeil med lys. Naturligvis er det enklere å la Bademiljø bygge hele badet for deg.


Se komplett utvalg i vår nettbutikk!

Mange spennende produkter av høy kvalitet. Rask og enkel bestilling, samt vi leverer over hele Norge! Gi ditt nye bad en moderne, tidløs og flott utstråling med baderomsmøbler fra SparMax. Fordi vi vet at alle bad er ulike, tilbyr vi et bredt utvalg av møbler i ulike.


Skrog har samme farge som fronten. Speil med frostet lysfelt oppe og nede. Quadro lager også baderomsmøbel på . Vi sender SMS så snart pakken er klar til .

Denne pakken leveres som avbildet med: - VikingBad MIE SLIM Servantskap. Her finner du vårt utvalg av baderomsmøbler. Stilrent baderomsmøbel med minimalistisk design hvor skrog og fronter er.


Du kan bruke valgmulighetene for å filtrere produktene i oversikten slik at du kun ser de baderomsmøblene du er . MANHATTAN BADEROMSMØBEL. Baderomsmøbel 2sk 60xhvit høyglans. Hvitt, stilrent og elegant baderomsmøbel med en romslig skuff og en åpen hylle laget i en lys tre . Small er en liten møbelpakke, perfekt til små baderom. Med sitt enkle og minimalistiske design gir Small et moderne uttrykk på.


God kvalitet til lave priser. Gi deg selv en god start – gjør det beste ut av rommet med baderomsmøbler du vil trives med. Mie 150DBL pakke , sort høyglans.


Enkelt og tradisjonelt møbel bestående av servant, speil, underskap og høyskap. En komplett pakke med lekre baderomsmøbler bestående av servant med skuffer , speil med lys, veggskål med sete med mer. Pakke , Farge, Utførelse, Pris.


Inngår i alle våre pakker.

En kraftig pumpe sender ut vannet. Møbel- pakke med servantskap i hvit. Vi tilbyr naturstein, baderomsmøbler , kraner, dusjer, verktøy og tilbehør til gode priser.


Norges største utvalg av lagerførte fliser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg