tirsdag 9. februar 2016

Inr speil

Se våre speil og speilskap i forskjellige design og størrelser - stilige speil og speilskap, ofte med smart oppbevaring bak lukkene! Vårt runde speil med stemningsfull LED-belysning bak kanten har på kort tid blitt et av våre mest populære produkter. Det runde speilet , som fås i diameter på 70 . Speilskap med stikkontakt, LED-belysning, magnetholder til småting, samt speil på innsiden av dørene.


Forstørrelsesspeil, underbelysning og skuffeinnsatser er.

AIR SPEIL RUN Ø7INKLUSIVE LED-BELYSNING. Stilig speil med over-og underbelysning. Har også innfelt en lysstripe som skrus av og på ved å holde hånden over sensoren på høyre . RUNDT SPEILSKAP MED ÅPEN OPPBEVARING Speil på innside dører Over- og underbelysning, LED Ferdig sammensatt Myklukking Magnetholder.


Kilen møbelpakke leveres med ferdigmontert underskap, servant i evermite og speil inkl. Underskapet har grepslist ovenpå skuffene og er med . Det lekre speilet fra INR har effektfull LED-belysning bak kanten, som gir et spennende sfærisk uttrykk.

Du kan dimme og skifte mellom varmt og kaldt lys på LED-belysningen på dette speilet med en berøringsknapp. Den styres med smart induksjonsteknologi og . INR Norge AS: Speil og speilskap produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Selger et helt nytt speil , da dette ble for stort hos meg. Speilet har dim to warm lys på sidene som kan vris helt opp til 90°.


Det er varme i speilet så store deler . Air er en serie servantskap og servanter fra INR med design som gir hele baderommet et løft. INR , AIR Speil , rundt, Ø7 inklusive LED-belysning Veil. Mange speil har integrert led-belysning, og du kan også få integrert belysning i møbler og skuffer.


Runde speil er populært nå. Utstilling av speil fra INR. Hvorfor baderomsinnredning fra INR ? Rund speil og baderomsinnredning med innslag av svart og messing er . LINC Angel dusjhjørne fra INR.


INR Bric - modell fra INR.

I hele juli selger vi Inr Kilen møbler til - Finnes i str.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg