torsdag 11. februar 2016

Icpc2 norsk

Direktoratet for e- helse har den norske lisensen og ansvar for oppdateringer. FinnKode er en web-applikasjon for søk og oppslag i medisinske kodeverk. IKA = Ikke klassifisert annet sted.


Den norske utgaven er utviklet av Norsk Selskap for Allmennmedisin (NSAM) . Utgiver: Kompetansesenter for IT i helse- og sosialsektoren AS (KITH). Inndeling av sykdommer og plager.

ICD står for International Statistical Classification of Diseases and Related Health problems, på norsk : Den. De enkelte gruppene med tilhørende koding er beskrevet i tabell og tabell 2. Systemet kan brukes både til registreringer av pasientens . Personer med konsultasjoner for psykisk helseproblem. I andre del presenteres data fra norsk allmennpraksis basert på legers regningskort til. I en undersøkelse gjort av Norsk institutt for by- og regionforskning (NIBR) fant man at 15 . Muskel- og skjelettsykdom IKA . Takstutvalget tar utgangspunkt i Den Norske Legeforenings.


DA NORSK PSYKOLOGFORENING gjorde flere psykologer i kommunen til.

Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Kodeverket finnes på flere språk, også på norsk. We analyzed data on RFEs in Norwegian OOH services. Dekker alle legemidler på resept ekspedert og utlevert fra alle norske apotek.


ICPC - tatt i bruk i Norge. The Norwegian Directorate of Health, Project Manager. Beslutningsstøtteverktøy: Norsk Helseinformatikk har med statlig støtte utviklet et generelt.


Organtransplantasjon, 136. Palliativ behandling i livets sluttfase, 136. A8 Komplikasjon etter behandling, 11 136.


Fibromyalgi-pasienter kan ha -3 . Pasienten kan få dekket utgifter til legemidler etter blåreseptforskriften §§ og 3. Utvikling av verktøykasser for kommunepsykologene. Noen mener at denne personlighetsforstyrrelsen oppstår som følge av vanskelige opplevelser i tidlig barndom, men akkurat .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg