onsdag 17. februar 2016

Reduksjonsventil dn100

All produskjon foregår ved . Brukes til sprinkling i områder hvor det er frostfare, eller av annen grunn ikke kan være vann i sprinkleranlegget. Avlastet en- sete ventil som . Sprinklersentral tørr pretrimmet er den vitale . Proporsjonal trykk- reduksjonsventil.

Ventiler til fordelerskap side 24. Reduksjonsventiler side 21. Tilbakeslagsventil for vakuumavgasser. Da det er relevant om man måler oppstrøms eller nedstrøms i forhold til trykkreduksjon av væsker må det ulike oppsett til for å . Ny reduksjonsventil Type D15S det gjelder dim.


Inngangstrykk: 16bar Utgangstrykk: 5 . Erstatning for Mertik ventiler.

Kontroll av lukke- og åpningshastighet. Til bruk på DN1brannhydrant og lufteventil. OVERVÅKNINGSTRYKKBRYTER FOR LUFT. VENTILER SILER, FILTERE OG REDUKSJONSVENTILER.


Flensedeler DN1og DN1har standard PNboring, øvrige PNse . Komplett med stakerør og kobling. Det er også nødvendig med ny reduksjonsventil inne i parken for å . TRYKK REDUKSJONSVENTIL KAPASITETER : VANN. Froster VVS - Kemper 3e. Dimensjon DN- DN1– DN 1Flenset. Her er det ingen hovedstammer, kun ledninger med DN1og DN100.


Det skal tilrettelegges for enkel montering av reduksjonsventil dersom vannledningstrykket. Rustfrie rør i dimensjon fra DNtil 25 hovedsaklig DN1, i samlet lengde ca. Det kreves serviceventil på . Her finner du alle produkter som ikke har en hovedkategori. Det er så mange produkter i vårt sortiment at alle bure hatt en egen .

DN 1mm brannventil i den andre enden. FLENS TA PNEUMATEX ZEPARO. Nominelt trykk: PN16- DN100. Materiale: Karbonstål, Rustfritt Stål, Bronse etc.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg