fredag 5. februar 2016

Insektgardin til vindu

En flott og funksjonell insektgardin for vindu. Gardinen fugerer både som solskjerming og insektsnett. Insektgardin for vindu med plissenett. Skyves til åpen eller lukket posisjon eller til delvis åpen posisjon for dekor. Leveres med rammeverk i børstet aluminium.


Kombinasjon solgardin og insektnett.

Fikszo er markedets mest elegante løsning på problemet – et genialt system for dører og vinduer med et finmasket, gjennomsiktig glassfibernett som du ganske . Rullegardin med insektnett. Plissé med insektnett til dør og vindu. Fast ramme med insektnett for både vinduer og dører. Når sommernettene blir ordentlig varme kommer gjerne også myggen snikende.


Med Rollo insektgardin kan du sove med åpent vindu uten . Og fordi de ikke er festet oppe eller nede, kan de plasseres hvor som helst i vinduet for å gi vekslende mørklegging, lysstyring og privatliv. INSEKTGARDIN UNOPLISSE 83X155. Lady Solskjerming tilbyr både myggnetting og regulerbare insektgardiner.

Myggnettingen vil festes i vinduet eller i døren som en ramme, mens insektgardinene. Magnetisk insektnett til vinduer. Høyde og bredde kan justeres.


Trollheimsvinduet leverer alle typer tre- vinduer og insektsgardiner etter ønsket mål,. Kjøp på FK butikken i vår. Fikk tid no til å montere, men trur du ikkje att eg har kjøp feil bredde! Vinduer og dører står ofte åpne for lufting, og gjerne med lyset på.


Da kommer insektene inn garantert! Før du bestiller insektgardin må du finne målene på vinduet. Genius insektgardin har sideskinner, topp- og bunnlister som tetter totalt, den gir derfor ikke. På varme sommerkvelder står dører og vinduer åpne for lufting, ofte med lyset på og da kommer insektene – garantert! Butikkens kontaktinformasjon finner du øverst på siden.


Bruynzeel insektgardiner holder . Denne fleksible insektgardin brukes til å holde fluer, mygg og andre insekter utenfor huset ditt og samtidig sikre. Laget av vanntett polyester, er insektgardinen holdbart for lang levetid og er lett å rengjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg