tirsdag 9. februar 2016

Stor kjøleboks

Stor og romslig kjøleboks til bilen, båten, campingvogn eller hytta. Kraftig bærehåndtak, integrerte. Skikkelig stor kjøleboks - rommer hele liter. Meget høy kvalitet, kompressor fra Danfoss.


Idèell for båtliv, camping, biltur . Legg i ønskeliste Legg til sammenligning.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Boksen har plass til tolitersflasker, har . En stor og funksjonell elektrisk kjøleboks med plass til oppbevaring av mye mat og drikke. Det er en stor oppgave for en liten kjøleboks , som også gjenspeiles i testresultatene. Etter kjøletesten sjekket vi isolasjonsevnen ved å måle . Den promoveres som en kjøleboks for det 21.


Kjøleboksen rommer hele liter. Og siden du har du muligheten til å dele opp den liter store.

CDF-serien er et utvalg kompakte og lette kjølebokser som du kan ta med deg. En kompakt og effektiv kjøleboks på liter for gass, 12V eller 230V! Bruk gass ute, 12V i bilen og 230V hjemme!


Kjøp SENZ SEYTA45X KJØLEBOKS hos Power. Norges raskeste nettbutikk! Proff kjøleboks som holder mat å drikke iskald i timesvis. DOMETIC COOL ICE WCI 85W Superisolert kjøleboks med hjul. Stor isboks med hjul, solide bærehåndtak og dreneringsplugg.


CFX serien er superfleksibel med sin mobilitet og store temperaturområde fra . Temperaturen kan stilles inn . Jeg og en gjeng har bygget ei flåte. Vi trenger noe til å holde drikke vår kald. Tenkte litt på en stor kjøleboks. Men vi trenger en uten strøm.


Disse kjøleboksene er designet med det siste innen isolasjonsteknologi, og produ. Praktisk myk kjøleboks som du enkelt bærer med deg på pikniken. En boks bør være så høy inni at man kan oppbevare store flasker stående. Den bør dessuten være lett å .

Er det noen som har erfaring med bruk av kjølebokser i Teslaen? I teorien skal jo dette gå bra da 12V batteriet vedlikeholdlades av det store. Les mer om Coleman QT Wheeled Cooler Performance, kjølebag.


Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg