torsdag 14. juli 2016

Hydraulikk slange

Kjøp hydraulikk slanger hos Swedol - Bredt utvalg med nøye utvalgt proffutstyr. Hydroscand Crossover - slanger for dagens og morgendagens krav! Tåler kravene til mekanisk slitasje og UV-stråling, unngår sprekkdannelser, . Hydraulikkslange 2SN Grønn. Northlift hydraulikkslange meter.


Lagerbeholdning nettbutikk: Se lagerstatus alle butikker.

Trenger å få laget en hydraulikkslage til en Citroen. Viser seg at de har gått ut av produksjon. Noen anelse om hvor jeg kan få gjort dette i Oslo? Innerrør : Syntetisk gummi. Forsterkning : lag ståltrådsflett.


Kompakt hydraulikkslange med lags stålforsterkning for høytrykks hydraulikksystem. Brukes til hydraulikksystem med høyt trykk. Lett å føre og installere i trange omgivelser.


EN 853-2SN;SAE 100R2AT Presshylse art.

XX Egenskaper Innvendig Syntetisk oljebestandig gummi Innlegg 2-lags flettet. Fleksibel hydraulikkslange med utvendig hylse av polyuretan og innvendig slange av polyamid. Slange med fire lag stålarmering.


Dokumentert kompetanse som slangepresser og sertfisering Fittings, . Nye hydraulikk slanger selges. Kom med en pris som passer. Den andre spaken går til det uttaket som det hydrauliske toppstaget er koblet . For å ivareta sikkerheten tilknyttet installasjon og bruk av slanger , bør man gjøre en vurdering av situasjonen. Feil anvendelse av slanger går ikke bare ut over . Har du spørsmål om produktet?


Norsk nettbutikk for bildeler, bilutstyr og rekvisita. Industrislanger av gummi, PVC, polyurethane, silikon, teflon og rustfritt stål. Hurtigkuplinger og kuleventiler for høye og lave trykk, . Kappe for hydraulikkslange. Skjøteledning hydraulikkslange. Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av AUDI-deler hos Bsbildeler.


Gjør at motorkassen kan plasseres bort fra plattformen, av praktiske årsaker eller for mindre støy ved aktivering av plattformen . AS hydraulikkslange i kombinasjon med AS hydraulikksylinder muliggjør utstansing av runde, kvadratiske og vinkelrette utsparinger i stålplate eller rustfritt stål.

Ved å godta de anbefalte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg