torsdag 14. juli 2016

Sommer sang

Arnt Egil Rånes sammen med barn fra Namsos Barnehage Melodi : Arnt Egil Rånes. Sommeren er her og onlinegitar. Uansett er det mange som forbinder denne låta med en sommersang.


Ting flyt - Knut Anders Sørum. Sol og regn og latter, ha-ha-ha, latter, sol og sang.

Men hvilken sang kommer vi til å huske som . Bli med når Barne-TVs programledere lærer bort triks, forteller eventyr, synger. Jeg regnet overhodet ikke med at responsen skulle bli så stor. Det er over all forventning, forteller Markus Myrvold. Bendik Brænne vant Spellemannprisen for fjorårets beste countryplate. Nå er han tilbake med en sang om den samme opplevelsen som . Denne helgen blir det sommer i nesten hele landet.


Her er sangene som gir oss sommerfølelse.

Gikk en låt på hjernen for noen dager siden, og kommer ikke på hva den heter eller hvem som synger den. Sånn type låt en kun husker . Ohrvik, Sven (cmp) Solberg, Veslemøy (lyr) Harket, Andreas (utøver) ( sang ) Eriksta Tove Margrethe (utøver) (cello) Solberg, Veslemøy (utøver) ( sang ) Ohrvik . Summer Holiday er en britisk sang med melodi og tekst av Bruce Welch og Brian. Q4QL Til denne sangen skrev jeg melodien først. Det gjorde jeg ei natt like under ekvator i. Vi lå og så på stjernene og hørte på sangen fra ternene vi visste . Det er sommer, Di Derre fyller år og slipper snart nytt album!


Mange skal opptre med sang på sommeravslutninger og mange ønsker også å . Det passer perfekt til slappe sommerdager der havkanten sukker og bølgene klukker. Har du lest artikkelen i Namdalsavisa som forteller hva 3. Lyrisk: Underfundige Odd Børretzen. Entra e non perderti neanche una parola!


Rundt hundre personer fra hele verden tok turen til Folkeparken og sommerfest. Noen er klassiskere, andre burde bli det. Budal kirke har innvendige dekorasjoner som egner seg godt for sommersang.


Oddbjørn Stjern skal lede arrangementet søndag kveld.

Vandringen ledes av Tor Kristian Østeby og Tor Øystein Vaaland og avsluttes med kake, kaffe og sommersang i Asker kirke. For blandet kor med besifring. Fra korserien Sanger fra vår ø. Under samlingen fikk vi se flere flotte sanginnslag fra ulike trinn.


Kunstnerisk leder: Randi Stene. Med sang som kunstnerisk basis arrangeres for andre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg