mandag 18. juli 2016

Krav til sikkerhetsglass vinduer

I byggverk med krav om universell utforming skal vindu og andre glassfelt i yttervegg fra og med første etasje være sikret. Vindu og andre glassfelt som ved knusing kan påføre skade på person eller. Det blir skjerpede krav til sikkerhetsglass i bygninger.


Nå blir det igjen krav til bruk av sikkerhetsglass i vinduer og dører, med sidefelt, på alle . Endringer i krav til sikkerhetsglass ! For vinduer blir det krav om sikkerhetsglass i bolig i alle etasjer, ved glass lavere enn cm.

Derfor er et sikkerhetsglass det eneste rette hvis man vil forebygge eventuelle uhell og. Natre sikkerhetsglass får du som laminert, herdet eller begge deler. I følge oppdaterte energikrav i TEKskal vindu i nybygg ha en U-verdi på 0. Nå er mm tykt floatglass minimumtykkelse på glass som benyttes i vinduer og.


Med sikkerhetsglass kan du trygt skape interiør med fri gjennomsikt og slippe. Tidligere tekst tydeliggjorde krav til sikkerhetsglass i glassfelt i. Prinsipielt mener vi kravet om sikkerhetsglass bør opprettholdes på dører,. Laminert glass er klassifisert som sikkerhetsglass.


Til tross for dette finnes.

Naturligvis kan herdet sikkerhetsglass også gå i stykker. Utskifting av dører og vinduer kan gjøre boligen mer attraktiv samt. Ifølge TEK- er det krav til sikkerhetsglass f. Det er mange behov, ønsker og krav å ta hensyn til, enten de er praktiske, estetiske.


Alle NorDan vinduer og dører kan leveres med utvendig vedlikeholdsfri. Også på nødvendig beslag og anvendelse av spesielt sikkerhetsglass. Noe som gjør det mye vanskeligere å bryte seg inn i et vindu. Det stilles krav til sikkerhetsglass på balkong- og skyvedører. Når det kommer til sikkerhet er det . Er det krav til åpningsmotstand på dører med lukkekrav (C) ? TEKkrever ikke sikkerhetsglass for vanlige vinduer i boliger dersom vinduenes underkant er.


Uten fri passasje på 9m til dør og vindu i stue, kjøkken, sov- og. I tillegg kommer det en innskjerping i krav til sikkerhetsglass , men en . Med vinduer som tilfredsstiller de nye kravene. Det kan jo løses med glassrekkverk e. Usikker på krav til sikkerhetsglass i lave vinduer , mulig det bør på plass på utsatte . Offentligrettslige minstekrav til nye vinduer og balkongdører ivaretas gjennom lov om planlegging og. Fleksibiliteten i Glassolutions sikkerhetsglass gjør det mulig å tilpasse.


Kravet til hva vinduer i private hjem skal kunne motstå er hevet de senere år.

Vinduene levers i flere kategorier, avhengig av kravet til støydemping. Personsikringsglass - Uldal anbefaler bruk av sikkerhetsglass iht. Sikkerhetsglass i balkongdører og vinduer i herdet eller laminert glass hindrer at man skjærer seg.


Velge vinduer som også imøtekommer morgendagens krav.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg