torsdag 28. juli 2016

Klubbhus trondheim

Den ene salen finnes i gammeldelen av klubbhuset , og den andre er i den nyoppførte delen. Nardo Fotballklubbs klubbhus ligger i Nissekollen, nærmere bestemt i Fiolsvingen 1. LEIE AV KLUBBHUSET VED NIDELVA. Nidelv IL har to flotte saler til utleie.


Utleie av klubbhus eller Fjellseterstua organiseres fra klubbkontoret på Eberg. Størrelsesmessig passer huset .

Gjennom hele året benyttes huset til komitémøter, styremøter, . Like ved ligger Trondheim Spektrum (Nidarøhallene), og Midtbyen er bare . Lån av klubbhuset for Trond-lagene. Alle trenere- og ledere i Trond kan bestille klubbhuset til spillermøter, foreldremøter, trenermøter eller tilsvarende . Astorhuset – et tilbud til lag, medlemmer og bydelen vår. Mål : Allsidighet Samhold Glede Utviklende.


Vi har også oversikt over andre. Huset er navet i klubbmiljøet og samlingspunkt for.

Trenger du lokale til konfirmasjon, dåp, barnebursdag eller andre. Tjønnstuggu er Ranheim skiklubbs klubbhus. Her finner du oversikt over ikke-kommunale lokaler i Trondheim som kan lånes eller leies til. Strindheim TF åpner for muligheten til å leie ut det gamle TIK-huset, nå toppfotballens sitt eget klubbhus ved vår fotballbane på Leangen, som selskapslokale for . Søk etter produkt, tjeneste, firma eller person. Norge Trondheim Og Omegn Trøndelag.


Vi leier ut klubbhuset til både bryllup, konfirmasjon, bursdager og andre festlige anledninger. Ta kontakt med oss for leie. Ved siden av forballklubbens bruk . Dette er en fin mulighet for å få en fast møteplass, klubbhus , garderober og en plass for å avholde arrangement.


Til dette trenger vi noen som vil . Klubbhuset er oppusset, har stolheis, . Daglig leder i Nardo fotball var den første som kom til det brennende klubbhuset i dag. Det kan ha forhindret en større brann. Den beryktede MC-klubben hevder å ha skaffet seg lokale i Trondheim.


Alle lag i Strindheim IL kan benytte klubbens lokaler til møter,avslutninger osv. Anlegget ligger sentralt på. Litt om utleielokalene: Storstua er ca.

Max antall personer: stk. Brannvesenet har fått kontroll over brannen i klubbhuset på Moan idrettspark i Børsa. Kommunalteknikk i Trondheim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg