fredag 29. juli 2016

Elektriske håndkletørkere

En håndkletørker gir en herlig følelse og blir et nytt spennende designelement i baderommet. En elektrisk håndkletørker bruker strøm til å holde håndklærne dine tørre og gode. Det gjør deg uavhengig av tilgang på vann, noe som gjør at du enkelt kan . Stift bekjentskap med våre energieffektive elektriske håndkletørkere i tre varianter , og oppdag hvordan lekker design og fine materialer kan gi både varme, . Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Hos BilligVVS finner du håndkletørkere fra alle de kjente produsentene.

Kjøp online, og spar penger! Elektrisk håndkletørker Juno 9x85. Det finnes mer geniale ting enn en håndkletørker, men ikke så mange som er mer. Har du en håndkletørker på badet, har du et godt hjelpemiddel til å holde orden. Hos Pax har de valgt å satse elektriske håndkletørkere , fordi de mener disse er . Vi har elektriske håndkletørkere fra INR, Pax og Smedbo på lager.


De kommer i ulike utførelser som ribbevegg, svingbare armer eller plassbesparede loddrette . Håndkletørker - elektrisk. DRY eloppvarmet håndkletørker i polert rustfritt stål.

Toomec introduserte verdens første elektriske håndkletørkere med svingbare armer. DRY monteringssett til skjult el-tilkobling for DRY håndkletørker. PAX Tango elektrisk håndkletørker.


Unik timer med app-styring. Velg farge på håndkletørkeren din. Den elektriske patronen kobles til et av hullene på undersiden. Paradoksalt nok er det for eksempel smart med elektrisk håndkletørkere. Dette blir ofte sett på som en ekstra oppvarmingsutgift, . Purmo håndkletørkere til nybygg og rørsaneringsprosjekter, både vannbårne og elektriske.


Hos MAXBO finner du håndkletørkere for vannbåren varme og elpatron. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. PAX TRer en serie driftssikre, elektriske håndkletørkere med lavt energiforbruk og klassisk design. Serien leveres i krom og i hvit pulverlakk.


Beregnet for veggfast montering og leveres i to modeller: jazz med rette runde rør, og blues som . Produktinformasjon Med Trend sin elektriske håndkleholder får du varme og. Trend elektrisk håndkletørker - Unn deg et raskt tørt og varmt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg