fredag 15. juli 2016

Dab radio i utlandet

Det er ikke bare Norge som går mot heldigitale radiosendinger. Det digitale radioskiftet er like rundt hjørnet, men mange er usikre på hva DAB egentlig innebærer. Debatten om DAB har gått en kule varmt i norske medier, og lite tyder. NETT: De fleste radiostasjoner i inn- og utlandet finnes på mobil-app.


Overgangen til DAB skaper overskrifter.

Utlandet følger Norges slokking av FM- nettet med argusøyne. Et skifte skal gjennomgås når femti prosent av radiolytterne har gått over til digital radio. Kort fortalt er DAB digital radio , i forhold til FM som er analog. Hva gjør jeg hvis jeg skal på ferie til utlandet og har original DAB i bilen? Radio kanalene på denne nettsiden fungerer også fra utlandet.


Fant en grei radio på Amazon, men var ikke sikker på om den funker her? Hør på radio fra hele verden! Vi har en komplett oversikt over norske og nordiske radiokanaler , .

Du trenger ikke bruke tusener på DAB. Her er alternativene – som i mange . Post- og teletilsynet ber nordmenn tenke seg før de kjøper TV eller DAB - radio i utlandet. Det er nemlig en fare for at utstyret ikke virker i Norge. De riksdekkende radiokanalen kan du høre enten via en DAB - radio , som nettradio eller via et fjernsynsapparat.


Hvordan høre radio i utlandet ? Den svenske Riksdagen har formelt vedtatt å legge DAB -prosjektet dødt i. Kjøp Radio dab utlandet på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Radio dab utlandet i kategorien Radio fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på . DAB radio i bilen med DAB adapter. FM-nettet hvis du kjører i utlandet. Hong Kong vedtok før påske å slukke alle sine Dab -sendere.


Norge er eneste land i verden med Dab - radio. Oberoende expertis från Norge och utlandet har man inte lyssnat på. Han er DAB -kritiker med stor sans for radio -apper.


Svært mange nye biler er imidlertid utstyrt med DAB - radio. De aller fleste biler i utlandet mangler DAB.

DAB – Digitalisering av radio. Kan jeg lytte til radio i bilen i utlandet ? Om du har DAB - radio , vel å vite.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg