onsdag 6. juli 2016

Lekeslanger mot måker

Men for kommunen er det vanskelig å bli kvitt måkene sier Pettersen. Det blir for dyrt å leie lift for å flytte rundt på slangene hver uke. På Åndalsnes har man tatt i bruk et unikt våpen i kampen mot måkeplagene.


Alle kjøper lekeslanger i plast for å bli kvitt måkene. Sykehuset Telemark håper falske plastslanger fra leketøysbutikken kan hjelpe mot måketerroren de opplever hvert år på denne tiden. Måker som med høylytte skrik og skremmende stup beskytter sine reir og.

Naturmangfoldloven § setter forbud mot å påføre unødig skade og. Andre skremmetiltak kan være lydkanoner, utlegging av lekeslanger av . Sultne måker sirkler over byen og bare venter på at du skal miste en smule av isen eller. Han forteller at de har lett resultatløst på nettet etter tiltak mot plagsomme måker.


Vi har lagt ut noen lekeslanger i oliventrærne. Måkene klarte ikke å fly etterpå. Gå på en leketøysbutikk å kjøp slike flaske leke slanger.


Deretter bandt jeg fast tre lekeslanger på ulike steder på kalesja.

Hvordan montere måkeskremmer på kalesje? Erfaringer med Drittlei eller Fugleskremmeren innlegg 25. Flere resultater fra baatplassen. David Wang som driver Ringo. Plastikkslangene brukes til å skremme vekk måker fra båter og hus.


Det har vist seg at å legge ut lekeslanger av den typen man får kjøpt i . Redaksjonen fikk tips om at forskere har jobbet med tiltak mot fugler på. Skrik fra vandrefalk vil kunne uroe måkene , men om det er nok til å . For det første: Hvorfor kommer måkene der ? Kjøp noen lekeslanger (av gummi e.l.) og legg oppå kalesjen og rundt om på båten. De styrter mot deg når du er på vei til søppeldunken, en måke starter og. En annen ting som jeg bruker i båten med stor effekt, er lekeslanger.


I hekkesesongen er måkene omfattet av viltloven og dermed beskyttet mot forstyrrelser. En av oss så på TV at lekeslanger ble brukt som fugleskremsel mot måker. Det er ulovlig å jage dem vekk.


De aggressive måkene i Midtbyen i Trondheim oppleves som en plage. Folk blir redde når de stuper ned mot dem, sier naturforvalter Haldor Sesseng i Miljøenheten i. LES OGSÅ: Lekeslanger som fugleskremsel .

Nei, det er for å holde måker som stupdykker ned mot hodene til folk,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg