fredag 15. juli 2016

Lufttrykk toyota yaris

Det anbefalte lufttrykket er nesten alltid forskjellig for for- og bakdekkene. En annen viktig faktor er effekten på drivstofforbruket. Lavt lufttrykk påvirker rullemotstanden, noe som øker drivstofforbruket.


Det å velge et høyere lufttrykk for å . Men det er slett ikke sikkert at noe er galt.

I går var jeg ute og kjørte, og da begynte varsellampen for lavt dekktrykk å lyse. Ingen ly bare vedvarende på. Alt pakket sammen i en ren kjøreglede. Enormt merkevareutvalg til lave priser. Når det bliver koldere, falder lufttrykket i dækkene.


Hvis dækket har et lufttryk på ,bar ved indendørstemperatur, bliver trykket bar, hvis det er nul grader. Korrekt lufttrykk er meget viktig om du skal ha fram de beste egenskapene på vinterdekket.

Det hjelper ikke hvor gode. Man svetter litt i håndflatene og ta seg forsiktig til nærmeste bensinstasjon, sjekker lufttrykket. Men likevel lyser varsellampen. Checking and correcting tyre.


Sørger du for riktig lufttrykk i dekkene, gir dette et lavere forbruk og økt sikkerhet på veien. Lær om riktig dekktrykk og hva dekkmerkingen på bilens dekk betyr. Den hadde sportsratt (3-eket, ikke 2-eket) og dekkene hadde for anledningen ekstra høyt lufttrykk. TOYOTA YARIS (SCP9_, NSP9_, KSP9_, NCP9_, ZSP9_) 1. Etter den datoen må alle nye personbiler ha såkalte smarte dekk, som måler lufttrykket elektronisk.


Toyota Nordfjord og Førde AS. I manualen står det kun at man må kontrollere dekktrykk, men finner . Noen nyere biler har et system som overvåker lufttrykket i dekkene. Kan også indikere punktering. Dersom trykket faller tennes lampen. Finn riktig alle dekk MICHELIN-dekk for din bil.


Velg alle som passer for ditt kjøretøy for å få best mulig tilpasning, eller bla i vår komplette MICHELIN dekkatalog.

Kinnet mens den var av, men heller ikke noe Lufttrykk ut av slangen. Velg dekk med lav rullemotstand og bruk riktig lufttrykk i dekket. Toppmodellen av Yaris Hybrid har ankommet vår bruktbilhall.


Personvogne, toyota , yaris. Denne bilen har masse utstyr som f. Det er viktig med riktig lufttrykk i dekkene. I vognkortet står det hva som er standard dekkdimensjoner for kjøretøyet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg