torsdag 14. april 2016

Buet listverk

Har et buet vindu (halvsirkel Ø 120cm), trenger noen råd i forhold til hvordan man lister her. Går det an å bruke tynn finèr til utforing? Tips mottas med stor takk! Farger som spenner fra det diskrete til det markerte.


Gnistrende flott finish og spennende kombinasjonsmuligheter. Hos MAXBO finner du et utvalg plastlister som vinkellist, skyvedørslist og dekklist. Kjøp på nett eller i butikk.


Velg butikk for å se prisen i ditt varehus. Har du umalte lister i boligen din? Med riktig pensel og riktig . Ramme det inn med en bred og dekorativ list! Lister er kronen på verket, og gjør rommet komplett og elegant.


Det gjøres gjerne med profilerte lister , som fås i forskjellige høyder. VANLIG FOTLIST (FURU) Glatte fotlister av furu med en buet overkant, . Lær mer om listverk i gamle hus, les mer. I tillegg til en mengde profiler finnes det også taklister for spesielle behov. Skyggelisten skaper en skyggeeffekt mot taket. Hulkil er en taklist med en buet side.


Symmetriske listeprofiler er tilbake. Enkel og nøktern, med få detaljer, i en relativt flat, buet form. Utformingen av listverk i små og store hus har vært en motesak . Dekklist i furu med buet kant. Det er ferdig, men det mangler lister , sier mange som har pusset opp. Nå er det på tide å gjøre det ferdig.


Semshøvel og hulkilhøvler i tre bredder, altså enkle høvler med buet såle. Listverk er sterkt knyttet til stilepoker. Produseres i fuktbestandig MDF av høyeste kvalitet. Utforingen kan justeres 3- 4mm ut fra kappemålet for full fleksibilitet, uten at det synes når listverk blir montert . På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.


Mangler: buet Hvordan kappe profilerte taklister - Mitt Lille Prosjekt mittlilleprosjekt. En enkel løsing når man skal legge lister og ikke får det til er jo å kjøpe hjørneklosser. Men for meg som skulle ha hjørner som gikk begge . Buet listverk innvendig fra FINN.


Kvartstaff er en allsidig list med enkel buet form - til innvendige hjørner og overganger. Se flere dimensjoner og overflatebehandlinger i nedtrekksmenyen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg