onsdag 6. april 2016

Silestone forhandler

Finn din nærmeste forhandler. Kvartskompositt egner seg spesielt godt som overflate til benkeplater for kjøkken og bad. Kan fås med andre kanter, spør din forhandler.


Finnes med ulike overflater: Polert , matt( Suede) Robuste (Vulcano). De ulike fargene har ulike egenskaper, .

Er det noe å spare på silestone benkeplater ved å velge riktig forhandler , eller har de stort sett like . Er ikke forhandler for noen ting. Appen har også en søkefunksjon slik at du kan finne din nærmeste forhandler. Kortreist og bærekraftig produksjon og logistikk. Allstein Steinindustri har personlig oppfølging . Se vores sortiement hos din lokale forhandler.


BENKEPLATER I GRANITT OG SILESTONE.

Ta derfor kontakt med din forhandler for å få låne prøver av ønskede steinsorter. Pladen er antibakteriel og ridsefast og ideel til overflader hvor der . Silestone kvarts fra Eternal serie. Dekton kan brukes til benkeplater, fasader og som flis inne og ute. App`en kan og gi deg nærmeste forhandler.


Velkommen til Sæthre Sten i Bergen. Stort utvalg av gravstein, benkeplater og naturstein. Gratis levering og montering i hele landet.


Se alle fordelene med en silestone -bordplade fra Invita her. Bruk egen steinolje som fås kjøpt hos våre forhandlere. Utvalget av steinplater til variere fra forhandler til forhandler , ta kontakt med din nærmeste forhandler. Ellingard Collection har lang erfaring innen natursteinfaget.


Vi driver kun med naturstein og innehar en unik kompetanse på dette. De har kreditert med god oppfølging av sin nordligste forhandler. Speil med belysning kan også fås med spesialmål – ta kontakt med din forhandler.

På bildet til venstre vises hvitt glass, men du kan også velge svart silestone. Dette fås også kjøpt hos din INR- forhandler. Finder du grund til at reklamere over det leverede produkt, skal dette ske til din forhandler inden montage påbegyndes og senest dage efter modtagelse.


Benkeplater i kvartskompositt er svært slitesterke og krever lite vedlikehold. Det er ikke behov for å impregnere kvartskompositt, men skal du . Cosentinos merkevarer gjennom våre kunder og forhandlere , samt utvikle nye salgskanaler. På jakt etter en ny benkeplate?


Design og CMS: EKH Grafisk. Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Høy kvalitet til fornuftige priser. Nå drar vi i gang årets råeste kjøkkenkampanje!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg