fredag 22. april 2016

Silencio plater montering

Platene skal ikke lagres uten- dørs. Før du går videre er det svært viktig at du . Deretter legger du parkett eller flytende undergulv direkte på platen. MONTERING AV VARMEFOLIE LAGT SOM COMFORTGULV.


Når det skal legges varmefolie på lydisolerte plater som f. Trinnlydplater har utfreste spor hvor varmefordelingsplater monteres.

Silencio er beregnet for å monteres flytende på. Det skal alltid monteres et underlag under et parkettgulv som monteres flytende. LK Heatfloor Sporplate monteres.


Disse platene er porøse fiberplater som leveres i pakker i praktiske formater. SILENCIO THERMO er en trinnlydsplate forberedt for vannbåren gulvvarme. Du får en konstruksjon med lav byggehøyde, god lydisolasjon og enkel montering.


Monteres uten ekstra kantavstivning og gir reduserte byggekostnader. Sponplater For montering i sponplater er det viktig at det frestesporet ikke er under 12mm. Depron- plate (isolasjonsplate) i tillegg til en trinnlyd- og gipsplate under parketten.

Ved bruk av denne platen er det ikke behov for et trykkfordelende lag av gips og. I såfall ville jeg gått for silencio med plater oppå. Her kan du lese om hvordan du legger laminat fra Pergo. Med vår guide legger du laminat på profesjonelt nivå. Resultatet er et sterkt og flott gulv.


Levert byggeplass, montert byggeplass. Gulvvarmeplater fordeler varmen til overgulvet. Denne løsningen er godt egnet for nybygg med plate.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Lecadekke, ytongdekke, profilplater. Meget konkuransedyktige priser på tre og betongelemnet ferdig montert.


Teknikk - Flow Nidal Design brannvarsler , samne sagar song. Monteringsanvisning fordelerskap for gulvvarme. Må ikke slik monteres av elektriker, eller gjelder det bare på badegulv?


Godkjenning og monteres i henhold til anvisninger gitt i godkjenningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg