torsdag 14. april 2016

Håndvaske undertøy

Noen gjør det på 3 noen foretrekker 4 mens andre vasker undertøyet på grader. Hvor høy temperatur må du egentlig vaske undertøyet. Da må du ty til en go gammeldags håndvask. Spesielt hvis du har fått flekker på tøyet.


Flekkene bør nemlig fjernes før det har gått et par uker.

Mange klær og tekstiler bør vaskes på grader for å bli kvitt alle bakterie, men hvordan er det med undertøy ? Blir det hygienisk rent hvis du . NO: Det å skulle vaske undertøy kan ofte ende opp med at vi står og klør oss i hodet i stedet. Har du for eksempel lagt merke til at den hvite . Men blir egentlig klær ordentlig rene av håndvask ? Jeg har nettopp kjøpt mye nytt undertøy , og oppdaget at det i vaskelappen står at det skal vaskes på grader. Dette kan vel neppe være .

Så her er en rekke tips til hvordan du bør vaske undertøyet ditt for at det skal holde seg fint. Du finner en oppsummering nederst på siden. I utgangspunktet er det to åpenbare faktorer som kan få oss moderne nordmenn til å vaske klær for hånd: Vi har noen plagg i veldig sarte, delikate tekstiler som . Det er langt ifra nødvendig å vaske klærne så ofte som vi gjør i dag. Det er ingen hygiensk grunn til å ikke vaske undertøy og vanlige klær . BH-er må vaskes fordi kroppen gir fra seg død hu svette og andre ulumskheter.


I tillegg til at mange tar på seg den samme underbuksa flere ganger, svarer også én av fire at de pleier å vaske undertøyet sitt på kun grader . Hvordan bør du vaske sokker, undertøy , strømpebukser, ull og annet tøy fra Pierre Robert? Med riktig vask og stell vil du få lengre glede av plaggene dine. Undertøy i bomull eller viskose har ofte . Veldig mange glemmer å lese vaskeanvisningene for undertøy. I de fleste tilfeller skal undertøyet faktisk håndvaskes , sier Marion Pedersen, . Den største feilen vi gjør er å vaske unødvendig mye og å bruke unødvendig mye varmt vann, sier den svenske forskeren til Metro.


Grunnen er rett og slett ganske guffen: De tidligere gjestene på rommet kan ha brukt vannkokeren til å vaske undertøyet sitt. Stort sett kun undertøy som går i vaskemaskinen. Bh ene mine går på fin vask, orker ikke håndvaske de og på grader osv blir de jo så fort .

Det som er spesielt viktig er å ikke falle for fristelsen å vaske altfor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg