onsdag 6. april 2016

Olimb rørfornying

Har du gamle rør som er moden for utskiftning? Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Rørfornying Norge - en garanti for kvalitet.


Kvalitetsgaranterte metoder og produkter innen rørfornying. Roar Haugland i Olimb i en pressemelding fredag.

Olimb søker dyktige prosjekt- og anleggsledere som vil ta ansvar for drift og produksjon i prosjekter knyttet til rørfornying av vann- og . Olimb består i dag av flere selskaper innen NODIG. I dag driver Olimb Anlegg AS primært med etablering av . Fornyet vannledning med armert foring. Anvendelsesområder: Privatboliger Borettslag Offentlige bygg Fordeler: Beboerne må ikke flytte ut.


Noe av det vi ser etter hos deg Du er teknisk interessert, . Nå er det Sverige som skal erobres. I år skal selskapet blant annet vise nyheter for rørfornying med .

Les mer om OLIMB RØRFORNYING AS. STARTBANK: En informasjonsdatabase som er etablert for å gjøre det lettere å velge . Bli med i LinkedIn i dag – det er gratis! Gründeren som har 1ansatte og 3millioner i omsetning. Søk etter nye Olimb rørfornying -jobber.


Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23. Entreprenørvirksomhet og hva dermed står i forbindelse, herunder deltagelse i andre selskaper. Det kreves at du har tilgang til tjenesten . Operatør rørfornying Bergen. Virksomhetstype, Hovedkontor. Olimb er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere.


Nå søker vi spesielt tekniske operatører til rørinspeksjon og rørfornying. Driftsresultatet er mer enn doblet. De reklamerer for at de kan . Løsningen er utviklet og . Reparasjoner av alle typer elektromotorer og generatorer, herunder: .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg