fredag 8. april 2016

Polere eksosrør mc

Jeg vil pusse og gnikke mine eksosrør så de blir blanke og fine igjen. Men det er forskjell på å polerer opp ubehandlede gaffelbein eller motordeksler i . Det er vell muligheter for å fylle i lakk,våtslipe og polere opp. Har et par endestusser (av typen eksosrør ) som jeg sliter med å få fine.


Lakke krom eksos - Bil og motor innlegg 18. Produkter til krom som tåler høy varme - Produkter innlegg 6.

Tips til rengjøring av eksos - MCsiden. MC og garasjeprat › Utstyrsveggen. Gikk nylig til innkjøp av en stainless steel Delkevic slip-on til sykkelen.


Etter vask er det endel vannmerker som er fint å polere vekk så sola kan . Fjerning av brent gummi på krom? Andre måter og få krom til å skinne? Denne mannen har god erfaring fra lister og vinkler som er vanskelig å polere.


Gnikker man lenge nok med Autosol blir blå eksosrør blanke igjen, og det . Tenkte å polere med dette etter jeg har klart å fått pusset det rent.

Sykler skal BRUKEST og gjør man det blir rustfrie eksosrør GULE og . CBF 600s - Bulket manifolden 11. Autosol Metal Polish er perfekt for biler, båter og ikke minst MC med mye chrome. Sørg for at sykkelen er tilstrekkelig kjølt ned slik at du kan ta på eksosrør uten å. Du kjenner sikkert igjen det blå-lilla skjæret som blir i svanehalsen etter noen turer? Det kan være skikkelig vrient å få dette helt blankt igjen, men ved hjelp av. Det snakkes ofte i bil og mc - miljøer om at det ikke er lov å belegge surkobber i Norge.


Gammel eksos og oljerester vil forurense badene. Noen ønsker å polere selv, men husk at gammel lakk, korrosjon eller krom må fjernes først. Holts Flexiwrap, sett for eksosrør.


Har du de beste produktene til rengjøring og vedlikehold av din motorsykkel og moped ? Kjøp (0) på XLmoto-Norges Beste MC -Butikk Online! Gratis bytte av størrelser. Ceramic Coating Grenrør, mc eksosanlegg, stempler, ventiler og andre motordeler.


Har vi den største i Norge? Innlegg om MC skrevet av mingamleguzziogjeg. Polering med porselenkuler. Jeg gleder meg til å starte polering av skjermene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg